Google Pay arriba a Caixa Benicarló

Caixa Rural Benicarló, l’entitat bancària benicarlanda,  posa des d’avui a la disposició dels seus clients Google Pay. Un servei de pagament per mòbil fàcil, ràpid i segur per a pagar en botigues, pagaments online i en apps.

Amb l’arribada de Google Pay a Caixa Benicarló, la cooperativa de crèdit fa un pas més en la seua aposta per dotar als seus clients dels últims avanços tecnològics, en aquest cas, de la mà d’una gran empresa com Google.

A partir d’ara, els clients de Caixa Rural Benicarló que es descarreguen l’app Google Pay i afegeixen les seues targetes de crèdit o dèbit de Caixa Benicarló podran pagar en milions de botigues, webs i apps a gran velocitat. Per a això, és necessari iniciar sessió en el compte de Google i triar el mètode de pagament que es desitja afegir. Després de fer una foto de la targeta o afegir les dades manualment, es verifica la identitat de l’usuari i el servei estaria disponible per a utilitzar-se.

Utilitzar Google Pay és tan senzill com activar el telèfon, col·locar-lo sobre el terminal i, sense necessitat d’obrir l’app, apareixerà la marca de verificació del pagament. A més, amb Google Pay es pot pagar instantàniament en tots els productes de Google, com Google Play Store i YouTube Premium.

Amb el xifrat i la protecció de Google

Google Pay utilitza diverses capes de seguretat per a protegir les dades de pagament dels usuaris, així com una de les infraestructures de seguretat més avançades del món per a garantir la protecció de les seues targetes. Quan es paga en botigues, Google Pay utilitza un número xifrat en lloc del número de targeta real perquè la informació d’aquesta estiga segura.

Per a més informació, visita la pàgina:https://www.ruralvia.com/googlepay/

Amb aquest nou acord, Caixa Benicarló completa i posa a disposició dels seus clients el millors i més segurs serveis de pagament amb mòbil amb Ruralvia Pay, Apple Pay i ara Google Pay.

Caixa Benicarló creix un 8% en 2018

L’entitat cooperativa registra 5.130 socis

1.020.000 euros és el resultat net de benefici amb el qual Caixa Benicarló tanca l’exercici 2018.  El total d’actius administrats ha aplegat als 280 milions d’euros, el que suposa un creixement d’un 8% respecte a l’any anterior. L’entitat cooperativa de crèdit, que encapçala José Manuel Galán, va donar a conèixer aquestes xifres i d’altres d’interès, mitjançant l’Informe Anual 2018 que es va presentar en l’Assemblea General Ordinària celebrada el dimarts 11 de juny en l’Auditori Pedro Mercader de Benicarló.

En l’acte de presentació dels comptes de l’anterior exercici, Galán va definir el 2018 com un bon any: “ja que hem tingut una evolució favorable en les xifres de la nostra entitat. L’any passat vam gestionar un volum de negoci que gairebé supera els 341 milions d’euros i seguim comptant amb un nivell de solvència molt superior a l’exigit per la normativa vigent. A més, per a la tranquil·litat dels nostres socis i clients, contem amb un ràtio de capital del 17,38%, i un superàvit de 5,75 punts que pretenem seguir mantenint i augmentant cada any”.

El major creixement de l’entitat benicarlanda ha vingut donat de la mà dels depòsits, superant els 20 milions d’euros. Però, a més a més, el balanç anual de l’entitat recull altres dades d’interès com l’augment del número de clients i socis.  Es va tancar el 2018 amb 5.130 socis, el que suposa 200 altes més.

Caixa Benicarló ocupa a 30 persones en les seues 5 oficines de Benicarló, Peníscola i Càlig, exerceix una banca de proximitat i està compromesa en el desenvolupament i progrés de la societat que l’envolta. Fruit d’aquesta aposta són els 228.000€ en ajudes que va destinar a diferents sectors i associacions en 2018, retornant així una part important del benefici econòmic del seu balanç cap al progrés de la seua gent.

Caixa Benicarló contribueix amb 228.000€ en el seu entorn

Caixa Benicarló ha contribuït en 2018 amb un muntant aproximat de 228.000€ cap a la societat que l’envolta, retornant així una part important del benefici econòmic del seu balanç econòmic cap al progrés de la seua gent. Educació, cultura, esport o associacions socials són alguns dels sectors on va adreçat.

L’entitat de crèdit cooperatiu que presideix Vicent París té com a objectiu impulsar i motivar el desenvolupament econòmic i social de l’economia en diversos àmbits. Així, tal i com ha destacat el director general de Caixa Benicarló, José Manuel Galán, en 2018 van seguir contribuint a l’educació des de diferents accions com els 52.860,00€ de la campanya de vals escolars per adquirir llibres de text i material, o els 12.000€ de les beques d’excel·lència acadèmica. De la mateixa manera, Caixa Benicarló obsequiem als escolars de Primària amb una agenda escolar en valencià, la qual cosa comporta una inversió cultural de 6.651,62€”.

El patrocini cultural i professional ha sigut també una constant de l’entitat financera benicarlanda, sent la contribució cap a aquestes àrees d’un muntant de 32.038,71€. La sensibilitat cap al terreny social de Caixa Benicarló també és pública i notòria comptant amb una singular campanya denominada “Caixa Solidària”, a través de la qual es destinen 10.000€. Pel que fa a la promoció de la Denominació d’Origen Protegida “Carxofa de Benicarló”, es va destinar una suma econòmica de 4.377,48€.

Benicarló amb Sant Isidre

Fotos: Juanvi Gellida; Marco&Dolo i Caixa Benicarló

Caixa Benicarló i Benihort han tornat a organitzar la Jornada de Convivència Cooperativa al voltant de la festivitat de Sant Isidre. Al voltant de 1600 persones han participat en la celebració del patró dels llauradors i llauradores a Benicarló, a la qual també s’ha sumat enguany el secretari autonòmic d’Agricultura, Francisco Rodríguez Mulero, i l’alcaldessa de la ciutat, Xaro Miralles, així com membres de la corporació municipal. A tocant d’ells, el president de les dos entitats cooperatives, Vicent París, el director general de l’entitat financera, José Manuel Galán i el director-gerent de la cooperativa benicarlanda, Guillermo Edo.

La jornada ha tingut lloc diumenge 19 de maig i s’ha iniciat amb una Missa Major en l’Església Parroquial de Sant Bartomeu oficiada per Mossèn Carlos García Talarn. En finalitzar s’ha fet la benedicció simbòlica de les partides del terme municipal de Benicarló. A continuació, els xiquets i xiquetes, vestits amb els típics tratges de llauradorets, han rebut un obsequi de mans de la Dama de la Confraria de Sant Antoni, Agnès Galán, i de la Dama de l’Associació de la Dona Llauradora, Blanca Marzal.

Ja a partir de les 13:30h la festa s’ha traslladat a les instal·lacions de la Cooperativa Agrícola en el Polígon Industrial on s’ha gaudit d’un dinar de germanor, protagonitzat per una monumental paella, i que després ha continuat amb un animat ball.

Homenatges 2019

Un dels actes més emotius de la jornada, ha estat l’Homenatge als socis jubilats més antics, als quals se’ls ha entregat una placa commemorativa. Les seues esposes han rebut un ram de flors de mans del president de Caixa Benicarló i Benihort, Vicent París.

L’homenatge d’enguany ha estat per a: Joaquín Arín Cerdá i María Piñana Lores, Vicente Forés Sabaté i Teresa Lores Febrer, Francisco Querol Foix i Juana Foix Bayarri i José María Simó i Concepción Mundo Foix.

 

 

Caixa Benicarló estrena el catàleg del seu fons artístic

La Fundació Caixa Benicarló va presentar divendres 26 de març els treballs de catalogació del seu fons artístic, que s’han dut a terme mitjançant una beca conjunta amb la Fundació Universitat Jaume I-Empresa de Castelló (FUE-UJI). La llicenciada en Belles Arts per la Universitat Politècnica de València, Mireia Ávila, ha estat l’encarregada d’esta important tasca en la qual s’ha creat un catàleg de 217 obres.

El secretari de la Fundació Caixa Benicarló, Àngel Gallego, va ressaltar en la presentació que “3 eren els objectius del projecte i que considerem s’han assolit: conèixer el tall del fons que es trobava dispers per les nostres instal·lacions, conservar-lo en les millors condicions possibles per evitar el seu deteriorament, i en tercer lloc, facilitar la seua difusió i coneixement per part del públic”.

La jove benicarlanda Mireia Ávila, encarregada de catalogar les obres d’art conservades en la fundació Caixa Benicarló des de 1982, va explicar que “en la catalogació dels fons s’han identificat, classificat i registrat totes les obres. S’ha investigat i descrit totes les circumstàncies al voltant de les peces, definint cada fitxa tècnica, revisant l’estat de conservació i procedència, entre d’altres característiques. També s’han digitalitzat i inclòs en el repositori de la UJI i creat una base de dades interna on apareixeran totes les presents i futures adquisicions,  donacions o cessions que tinguen lloc en aquesta entitat”.

En els treballs s’han registrat 6 categories, basant-se en col·leccions per tipus d’obra. Així, destaquen la col·lecció dels 21 cartells de la representació de l’Estel del Collet, o les col·leccions de dibuix, pintura, fotografia, gràfica i escultura. Entre les 217 obres hi ha peces d’artistes com Fernando Peiró Coronado, Miquel Pitarch, Vicente Giner, Rosa Soriano, Jorge Borrás, Maribel Jovaní, Inmaculada Díaz o José Maria Fibla, entre d’altres.

Els treballs de catalogació  també han comptat amb el recolzament del Museu d’Art Contemporani “Vicente Aguilera Cerni” de Vilafamés i de la Biblioteca de la UJI,  a través del seu repositori, en l’apartat dedicat a la Fundació Caixa Benicarló: http://repositori.uji.es/xmlui/handle/10234/181170

Caixa Benicarló amplia el seu fons documental amb premsa local

 Caixa Benicarló ha presentat l’ampliació del seu fons documental, que s’ha dut a terme a través d’un conveni de pràctiques amb FUE-UJI (Fundación Universitat Jaume I-Empresa de Castellón) i que en esta edició s’ha centrat en la premsa local. La presentació de l’acte, que va tenir lloc el divendres 29 de març en el saló social de l’entitat bancària, va anar a càrrec del secretari de la Fundació Caixa Benicalró, Àngel Gallego, i de la directora de l’Arxiu General de la Biblioteca UJI, Lidón París Folch.

En total s’incorporen 1067 publicacions noves al fons documental de Caixa Benicarló. “Durant 4 mesos la jove benicarlanda graduada en Història i Patrimoni, Azahara López, ha digitalitzat les publicacions locals: El Ventilador de papel, Benicarló actual, Benicarló crónica, el Diario de Benicarló i Peníscola, i Benicarló al dia. A través de la premsa local ens acostem a la història de Benicarló i de la nostra comarca, i al trobar-la en internet li podem donar la màxima visibilitat”, tal com explicava Àngel Gallego.

Per la seua banda, Lidón París, detallava la importància d’este nou material: “es tracta de publicacions de la premsa local i comarcal interessants des del punt de vista de la comunicació, tant per a periodistes, investigadors i públic en general. Al mateix temps, analitzant els seus anuncis publicitaris, podem veure l’evolució de l’activitat comercial i empresarial de la zona”.

El fons documental de la Fundació Caixa Benicarló es pot consultar al repositori de la UJI, al que s’accedeix a través d’un enllaç de la pàgina web de l’entitat bancària www.caixabenicarlo.es (Obra social-Fons fotogràfic José Palanques).

Conclouen les beques per digitalitzar el fons documental i catalogar el fons artístic de Caixa Benicarló

La Fundació Caixa Benicarló presentarà el proper divendres 29 de març  els últims treballs de digitalització del seu Fons Documental, a través del conveni de col·laboració amb la Fundació Universitat Jaume I-Empresa de Castelló (FUE-UJI). La benicarlanda Azahara López, de 26 anys, graduada en Història i Patrimoni, ha estat becada per portar a terme esta important tasca, mitjançant la qual s’han digitalitzat les revistes “Benicarló al día” (del 1988 al 1994) i els exemplars del “Benicarló crónica” de 1987 a 1988.

Azahara López ha avançat que “la digitalització d’estes publicacions m’ha permès conèixer, tan les revistes sobre les quals he treballat com molts aspectes del nostre municipi que desconeixia: com estava construït, com ha evolucionat…”.

En la presentació del divendres 29 de març a les 19 hores en el saló social de la Fundació Caixa Benicarló també hi estaran presents la directora de l’Arxiu de General de la Biblioteca UJI, Lidón París Folch, i el secretari de la Fundació Caixa Benicarló, Àngel Gallego.

Fons artístic

L’altra beca que ha posat en marxa Caixa Benicarló ha estat la destinada a catalogar les obres d’art conservades en la pròpia fundació. Ha tingut una durada de 4 mesos i ha anat a càrrec de la jove llicenciada en Belles Arts, Mireia Ávila. Mireia, que té de 26 anys, i actualment està cursant el doctorat en la UPV, ha explicat: “la meua feina ha consistit en catalogar tot els fons artístic des de 1982, comptabilitzar i fer inventari, i a partir d’això, traure un catàleg intern i extern. La majoria d’estes obres d’art són pintura (olis i acrílics), tot i que també hi ha dibuix, escultura i algunes fotografies”.

Acord de Caixa Benicarló amb FinReach per a oferir un servei digital per al canvi de compte

Caixa Benicarló, ha confiat en FinReach, proveïdor de solucions de software dirigides a entitats bancàries, per a oferir als seus clients una solució digital per al canvi de compte. L’acord contempla traslladar gratuïtament els seus rebuts domiciliats, transferències periòdiques o ingressos recurrents des d’una altra entitat al seu compte de Caixa Rural Benicarló de forma ràpida, senzilla i segura des de qualsevol dispositiu connectat a Internet.

“Les fintech han de ser les grans aliades de la banca tradicional per a portar la innovació als serveis financers i als clients”, explica Adriana Gaitán, Country Manager a Espanya de FinReach. Entre els beneficis de la nova estratègia, el client particular s’estalviarà a partir d’ara tota la paperassa associada a aquest tipus de tràmits sense haver de passar per l’oficina bancària o invertir temps a recaptar tota la informació sobre pagadors i proveïdors per a informar-los del canvi de compte.

Quant al procés, el titular es dona d’alta en la plataforma amb les seues pròpies claus i l’IBAN del nou compte. A continuació, l’eina mostra un resum de l’activitat i l’usuari només haurà de triar amb un clic quins proveïdors i pagadors de l’antic compte han d’actualitzar les dades bancàries. FinReach s’encarregarà d’enviar-los una notificació online per part del client. Una vegada finalitzat aquest procés, el particular podrà descarregar-se un resum del canvi, però no haurà d’aportar en cap moment factures o altres documents.

Caixa Benicarló contribueix amb aquest servei a que els seus clients tinguen al seu abast els avantatges que ofereix la tecnologia i la nova forma d’entendre la banca. Amb aquesta solució, Caixa Benicarló compleix la nova directiva europea 2014/92/UE, enfocada a fomentar la mobilitat financera, per la qual els tràmits per a canviar el compte d’un banc passen a ser responsabilitat de les pròpies entitats i no del client.

El nou servei està disponible en Ruralvia o en www.caixabenicarlo.es.

Bases concurs “Calendari 2020”

Caixa Rural Benicarló, S. Cooperativa de Crèdit Valenciana (d’ara endavant, Caixa Benicarló) llança un concurs de fotografia entre els seus clients per a l’elaboració del Calendari de 2020.

 1. Requisits dels participants.-

Podran optar als premis en aquest concurs fotogràfic tots els clients [1]  de Caixa Benicarló que ho desitgen, tant professionals com aficionats, sempre que siguen majors d’edat i els seus treballs s’ajusten a les condicions establides en les presents bases.

 1. Temàtica.-

Fotografia de Patrimoni de Benicarló, Càlig i Peníscola. Es valorarà tant el patrimoni arqueològic, urbà, natural i micro patrimoni.

 1. Finalitat.-

El jurat triarà 12 fotografies guanyadores per formar part de les làmines corresponents a cada mes del calendari de l’any 2020, editat per Caixa Benicarló.

A més de les 12 fotografies guanyadores, la resta que el jurat consideren adients, formarien part d’un joc de l’OCA (12+51 imatges), a incloure a la portada i contraportada del calendari 2020, si s’escau.

CAIXA BENICARLÓ es reserva el dret d’acceptar les fotografies segons s’ajusten o no a la temàtica plantejada, a uns criteris de qualitat tècnica mínims i al seu encaix amb la resta de fotografies seleccionades per a formar part del calendari 2020.

 1. Requisits de les fotografies.-

– No poden aparèixer persones identificades o identificables en les fotografies sense el seu consentiment exprés.

–  Les imatges hauran de ser necessàriament originals, inèdites, no havent sigut presentades i/o premiades en aquest certamen ni en qualsevol altre concurs.

–  Les imatges podran ser en color o blanc i negre amb format horitzontal o vertical. No obstant, les triades per a composar el calendari, el jurat tindrà en compte preferentment les  horitzontals per garantir una correcta adaptació.

–  Les fotografies hauran de ser propietat de l’autor que les presente al certamen.

–  En el cas de fotografies premiades, l’organització demanarà l’arxiu RAW o JPG amb una resolució de 300 ppp, en una grandària mínima de 3840 x 3000 px.  (La grandària per al calendari sol ser de 32 x 25 cm)

– No s’admetran fotografies amb marques d’aigua ni signades.

– En el cas que isqueren persones, aquestes hauran de comptar amb l’autorització d’aquestes, i si la fotografia isquera premiada serà obligatori que cada persona que apareix en la mateixa signe l’autorització per a fer ús de la seua imatge en el calendari, actes, documents i publicitat d’aquest.

5.- Forma de presentació.-

Les fotografies hauran de publicar-se amb l’etiqueta #CALENDARIBLO2020,  en una de les següents xarxes socials:

 • Facebook
 • Twitter
 • Instagram

6.- Data de presentació.-

Del 12 de febrer de 2019 fins al dia 15 de setembre de 2019, tots dos inclusivament.

7.- Jurat.-

El jurat estarà compost pels equips del Àrea de Mitjans de CAIXA BENICARLÓ. La decisió del jurat es farà pública a partir del 16 de setembre de 2019 a través de les xarxes socials, i serà inapel·lable.

Els criteris de valoració del Jurat seran l’originalitat, l’enfocament, l’emoció transmesa, la qualitat estètica, compositiva i tècnica de les fotografies.

Es triaran 12 fotografies més 12 de reserva. Una vegada realitzada la citada elecció ens posarem en contacte amb els guanyadors a través de les xarxes socials en les quals hagen incorporat la seua fotografia. El participant haurà d’enviar els arxius sol·licitats i autoritzacions, en un termini màxim de 48 h. des de la publicació en xarxes socials dels premiats, si així no ho fera perdria el premi i passaria el premi a la següent fotografia reserva.

El Jurat es reserva el dret de declarar deserts els premis que s’estableixen en l’apartat següent, si els treballs presentats no reuniren, al seu criteri, els mèrits suficients.

8.- Premis.-

S’estableix el següent premi per a les fotografies triades, per a cadascuna de les làmines mensuals (12):

 • Dos dies amb encant “SMART BOX” o caixa experiència similar.
 • Reconeixement públic i un exemplar del calendari editat.

Per a la resta de fotografies (51) que completaran el joc de l’OCA:

 • Val bescanviable per un lot de fruites i hortalisses “BENIHORT”.
 • Reconeixement públic i un exemplar del calendari editat.

El lliurament de premis es realitzarà en l’acte públic en el qual es presente el calendari.

Les obres premiades passaran a ser propietat de CAIXA BENICARLÓ amb fins culturals, artístics o publicitaris, citant sempre el nom de l’autor; atenint-se, en tot cas, al que disposa la Llei de Propietat Intel·lectual.

9- Drets d’autor. –

La propietat intel·lectual de les obres és dels seus autors. No obstant això, els autors de les 12 fotografies seleccionades, així com de les restants 51 que s’utilitzaren per al disseny del Calendari, atorguen el seu consentiment i autorització a CAIXA BENICARLÓ per a la reproducció, distribució, difusió, exposició i comunicació pública, sense ànim de lucre, a través dels mitjans i suports que estime convenient, de les imatges per als períodes i limitacions que la legislació actual espanyola estableix, sempre que s’esmente l’autoria de les mateixes i sense que això comporte cap mena d’abonament de drets als seus autors ni deriven, en cap cas, beneficis econòmics a favor de CAIXA BENICARLÓ .

Cada participant garanteix ser el titular dels drets sobre l’obra presentada, per la qual cosa eximeix a la Caixa de qualsevol reclamació sobre aquest tema.

10.- Dades de Caràcter personal.-

En compliment del que s’estableix en la legislació vigent en matèria de protecció de dades, les dades facilitades pel participant durant el concurs (dades identificatives, dades professionals, imatges…) seran tractats per CAIXA RURAL BENICARLÓ, S. Coop. de Crèdit V., (d’ara endavant, el Responsable del tractament) amb CIF F12013348 i domicili en Av. Joan Carles I, 18 – 12580 Benicarló. Telèfon 964 460 424. El contacte del Delegat de Protecció de Dades és admin@caixabenicarlo.es.

Les dades personals facilitades seran tractades amb la finalitat de gestionar la participació en el present concurs, sobre la base legitimadora de la relació jurídica existent entre el participant i el Responsable, des del moment de la seua inscripció. Així mateix i en el cas de resultar guanyador, les dades personals facilitades, inclosa la imatge, seran tractades per a la seua difusió en xarxes socials, web corporativa i mitjans de comunicació, en atenció a l’interès legítim del Responsable a donar a conèixer i difondre l’organització del concurs i l’acte de concessió del premi.

Les dades facilitades seran conservades pel Responsable durant un període de 5 anys de cara a solucionar les possibles obligacions o responsabilitats legals. Transcorregut aquest termini, es procedirà al seu esborrat o eliminació.

Les dades personals facilitades no seran objecte de cessió a tercers, ni transferència internacional.

En cas que les imatges presentades aparegueren terceres persones, el participant queda expressament obligat a recaptar i acreditar documentalment el consentiment de l’interessat, el qual haurà de ser exprés i vàlid en els termes legals exigibles, tant per a la seua captació com per a la seua difusió, havent d’informar en tots els seus extrems de la finalitat de les imatges preses, la participació en un concurs, la difusió de la imatge en un calendari etc…. La falta d’acreditació del consentiment exprés en els termes indicats donarà lloc a l’exclusió del concurs. En el cas de menors, haurà de recaptar-se aquest consentiment dels progenitors i/o tutors legals.

El participant podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació/supressió, oposició, limitació i portabilitat, a través de l’adreça indicada o bé a l’adreça admin@caixabenicarlo.es aportant fotocòpia del seu DNI o document equivalent i identificant el dret que se sol·licita. Així mateix, en cas de considerar vulnerat el seu dret a la protecció de dades personals, podran interposar una reclamació davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.agpd.es).

11.- Observacions.-

És important moure la seua foto amb l’etiqueta #CALENDARIBLO2020 en xarxes socials. Quantes més vegades aparega i més “m’agrades” tinga en les diferents xarxes socials, més fàcil ho tindrà el Jurat.

CAIXA BENICARLÓ queda facultada per a resoldre qualsevol contingència no prevista en les bases i es reserva el dret a suspendre o donar per finalitzat aquest concurs, no tenint els participants drets a cap reclam.

12.- Fiscalitat.-

Conforme a la legislació fiscal vigent, el lliurament del premi a persona física, tindrà la consideració de rendiment del treball i en virtut a l’art 80.1. 4t RIRPF i 101.3 LIRPF estarà subjecte a retenció i ingrés a compte del 15%.

Si el lliurament del premi es duu a terme dins de l’àmbit d’una activitat professional, el lliurament del premi, tindrà la consideració de rendiment de l’activitat professional i segons l’article 101.5 de la LIRPF, la retenció o ingrés a compte amb caràcter general serà del 15%.

13.- Acceptació de les bases. –

La participació en el present concurs implica la plena acceptació del contingut d’aquestes bases. Qualsevol qüestió o situació no prevista en les mateixes serà resolta per l’organització.

CR 14/1/2019

[1] Es considera client aquell que és titular d’un compte actiu en CAIXABENICARLÓ , amb moviments recents en els últims tres mesos, i el saldo dels quals no siga zero.

CAIXA BENICARLÓ vol premiar als joves estalviadors

A través del nostre programa per a joves hem organitzat una promoció especial per a reconèixer l’esforç dels joves que aconseguisquen estalviar mes a mes. Sortejarem cinc càmeres de fotos instantànies i un Samsung Galaxy S9+.  Vols saber com participar?

Tots els clients de CAIXA BENICARLÓ que tinguen entre 14 a 30 anys i tinguen Compte Jove poden participar en la promoció “Con Joven in, captura momentos únicos”. Tan sols serà necessari que fins el 28 de febrer de 2019, aquest dia inclos, aconseguisquen augmentar 50€ el saldo del seu compte corrent i/o llibreta d’estalvi Jove. Només per tenir 50€ més l’1 de març de 2019 ja comptaran amb una participació per a una de les cinc càmeres instantànies.

A més, per a aquells joves de CAIXA BENICARLÓ que estiguen disposats a realitzar un esforç major, si aconsegueixen acabar els tres mesos que dura la promoció amb un increment de 100€ en el seu compte o llibreta Jove, hauran aconseguit una participació per al sorteig d’un Samsung Galaxy S9+! I, també, tindran dues participacions per a optar a guanyar una de les càmeres.

Anem a posar un exemple pràctic! Imaginem-nos que el saldo d’un els joves de CAIXA BENICARLÓ té l’1 de desembre de 2018 un total de 400€. L’1 de març de 2019 revisa el seu saldo i ha aconseguit acabar el mes de febrer amb un saldo mitjà mensual de 650€, és a dir, ha estalviat 250€. Açò significarà que el nostre jove comptarà amb dues participacions per al sorteig del mòbil i cinc participacions per al sorteig d’una de les cinc càmeres fotogràfiques.  No serà vàlid, sota cap circumstància, que l’origen de l’increment de saldo siga un traspàs d’altres comptes corrents i/o llibretes d’estalvi de CAIXA BENICARLÓ.

A més, per a tots aquells joves que no són clients de CAIXA BENICARLÓ i volgueren participar en la promoció “Con Joven in, captura momentos únicos”, podran obrir-se un compte corrent i/o llibreta d’estalvi Jove i, només pel fet d’unir-se al nostre col·lectiu Jove, comptarà amb cinc participacions extra per al sorteig de les càmeres de fotos. Després, dependrà de la seua capacitat d’estalvi i de com evolucione el seu saldo mitjà mensual, anirà sumant noves participacions.

En aquesta promoció, a més de CAIXA BENICARLÓ, participen altres 13 Caixes Rurals i Banc Cooperatiu Español.  El 22 de març de 2019 realitzarem el sorteig, tant de les cinc càmeres de fotos instantànies com del Samsung Galaxy S9+, entre totes les participacions aconseguides pels clients i, un notari s’encarregarà d’extraure 15 participacions per al sorteig de les 5 càmeres de fotos, 5 guanyadors i 10 reserves, i 5 participacions per al sorteig del mòbil, 1 guanyador i 4 reserves. A partir d’aquest moment, l’entitat financera de la qual siguen clients els guanyadors es posarà en contacte amb ells.

Per tant, si un dels joves de CAIXA BENICARLÓ resulta ser un dels guanyadors, serem nosaltres mateixos els qui ens posarem en contacte amb el jove, per telèfon o carta certificada, per a explicar-li la forma d’arreplegar el seu premi.  Des de l’entitat s’intentarà almenys tres vegades, en un termini de 15 dies naturals,  contactar amb el client però, si no s’aconsegueix,  el premi serà adjudicat al següent client reserva

En principi, el jove premiat haurà d’acostar-se a la seua oficina habitual per a arreplegar la càmera o el mòbil i signar un document d’acceptació al premi.  Si un dels premiats és un jove de CAIXA BENICARLÓ menor d’edat, entre 14 i 17 anys, serà imprescindible que siguen els seus tutors o representants els qui actuen en el seu nom i representació.

Pots revisar tots els detalls de la promoció “Con Joven in, captura momentos únicos” en les bases legals que estan publicades en la web de Joven In. https://joven-in.com/captura-momentos-unicos-con-joven

Molta sort a tots! I, ja saps, ara amb el nostre Compte Jove estalviar pot tenir premi.