12 jóvens estudiants reben la Beca “Excel·lent” de 12.000€ de Caixa Benicarló

Caixa Benicarló seguix apostant per l’educació mitjançant la seva fundació i, per això, este divendres 2 de setembre lliurava les seues Beques a l’Excel·ència Acadèmica, que enguany arriben a la seua XXVIena edició. Els 12 estudiants guardonats rebran una beca individual de 1.000€ que podran destinar al estudis universitaris i superiors que comencen en el curs 2022-2023.

El lliurament de premis al saló social de l’entitat van comptar amb la presència de l’Il·lustríssim Tinent d’alcalde i representant de l’I·lustríssim Ajuntament de Benicarló, Carlos Flos Fresquet, del president de l’entitat bancària benicarlanda, Vicent París Forés, del director general, Josep Manel Galán Foix, dels representants dels centres educatius premiats, , el vicedirector de l’IES Joan Coromines, Javier Mateu Borrás i la cap d’estudis de l’ IES Ramón Cid, Trini Coll Muñoz).

Per la seua banda, els pares i mares i familiars dels alumnes guardonats també van omplir el saló social de Caixa Benicarló. En esta edició els jóvens estudiants distinguits, i als quals se’ls ha reconegut el mèrit i esforç per les notes obtingudes, són els següents: PATRICIA SAURA AÑÓ (IES RAMON CID), BRUNO OBIOL MUYAS  (IES JOAN COROMINES), DAVID MEJÍAS SENAR (IES JOAN COROMINES), ANDREA LLORACH VIURA (IES RAMON CID), ANA JUAN PITARCH (IES RAMON CID), PAU IRLES BRAU (IES RAMON CID), MIQUEL IBÁÑEZ AÑÓ (IES RAMON CID), ELISA FORÉS SORIANO (IES RAMON CID), TERESA FOIX NEGRE (IES RAMON CID), LUIS FLORES ESTELLER, (IES RAMON CID), JOAN CORRAL BLASCO (IES RAMON CID), MARÍA ÁVILA BRETÓ (IES RAMON CID).

Les Beques a l’Excel·lència Acadèmica de Caixa Benicarló afavorixen els fills dels socis de l’entitat bancària que compleixen determinats vincles comercials, a la vista de les avaluacions obtingudes en les proves d’accés a la Universitat.

 Des de Caixa Benicarló som conscients de la importància d’invertir en la formació dels nostres jóvens i en el seu futur. Ells enriquiran el món amb la seva vàlua personal i, per això, ens sentim molt satisfets de poder  celebrar, un any més, este acte”, ressaltava el president, Vicent París Forés.

Per la seua banda, el director de l’entitat bancària, Josep Manel Galán Foix, afegia que “la Fundació Caixa Benicarló aplega a la XXVI edició d’estes beques amb un nombre total de 209 becats als qui es premie el valor de l’esforç, davant els seus magnífics resultats€”.

Les bases de la nova edició de les Beques d’Excel·lència 2022-2023 es podran consultar al web de l’entitat www.caixabenicarlo.es

Paga «a lo Joven» este verano… ¡y llévate una Nintendo Switch Lite!

El verano es sinónimo de libertad, planes, diversión… ¡y de estar in love con la vida! Si lo tuyo son los rollitos de verano no te pierdas lo que hemos preparado para ti, porque si eres Joven te vas a enamorar de las diez consolas Nintendo Switch Lite que sorteamos.

El programa Joven  te lo pone súper fácil para que disfrutes de unos buenos piques al Mario Kart con tus colegas o captures todos los pokémon para ser el mejor entrenador del mundo. Lo único que tienes que hacer es disfrutar de tu vida con aquello que ya haces en el día a día: pagar con tu móvil, enviar dinero con Bizum (solo entre usuarios dados de alta en el servicio) o pagar con tu Carnet Jove.

¡Pero qué easy! Está chupado, así que vente que vamos a explicarte cómo puedes llevarte tu Nintendo Switch Lite sumando participaciones desde el 1 de julio hasta el 30 de septiembre. ¡Date prisa!             

Suma participaciones y gózalo con tu nueva Nintendo Switch Lite              

Si eres un gamer de verdad, sabes que no hay nada mejor que ir sumando puntos en tu juegazo favorito para hincharte a recompensas. A veces es un boss nuevo, a veces es un superpoder flipante, pero es que para pasarte la vida en un tris y llevarte el premio gordo no necesitas casi nada. Suma participaciones y llévate tu Nintendo Switch Lite porque tú lo vales. 

  • 1 participación

Por cada 5 operaciones realizadas entre pagos con tu móvil (con Ruralvía Pay, Apple Pay o Google Pay) y/o envíos de dinero por Bizum (solo entre usuarios dados de alta en el servicio), durante el periodo de la promoción

  • Si aún no eres cliente Joven, consigue además 10 participaciones extra

Si tienes entre 14 y 17 años solo tendrás que abrir una cuenta corriente o libreta de ahorro durante el periodo de la promoción.

Si tienes entre 18 y 30 años, además de una cuenta o libreta de ahorro, tendrás que solicitar un Carnet Jove y contratar Ruralvía Banca Digital, durante el periodo de la promoción.

Además, será necesario para obtener las participaciones que tengas informado tu teléfono móvil en la entidad.

¿Ves cómo puedes acumular tus participaciones casi sin darte cuenta?

El pago móvil es tu salvavidas, mejor incluso que ese flotador en forma de donut que te llevas siempre a la playa. Con él solo necesitarás llevar el móvil en el bolsillo para decir sí a cualquier planazo, sin necesidad de llevar la cartera o las tarjetas encima, de forma hiper cómoda, fácil y segura.

Bizum es otro servicio con el que pagarás tus deudas en un instante, repartiendo gastos con los colegas o pagándole a tu hermanx la mitad del regalo de un familiar. Envía y solicita tu money al momento, haz tus compras online o dona dinero a tu ONG favorita para salvar al mundo, todo con un abanico de apps móviles que se adaptan a tu dispositivo: Ruralvía Pay, Apple Pay o Google Pay.

Ahora que ya sabes las ventajas de tenerlo todo en el móvil… ¡anímate a participar en el sorteo! Empieza a acumular participaciones mientras te pagas un ordena nuevo, el primer mes del gym y una camiseta súper fashion en el mismo día. ¡Y a disfrutar la vida con tu nueva Nintendo Switch Lite!         

Entérate de todo en este enlace.

Pensa abans d’actuar

Creiem que tots som part important en la prevenció de qualsevol mena d’estafa o frau

Per això, pren-te el teu temps i avalua qualsevol missatge sospitós que hagis rebut, seguint aquests 3 passos:

Et sol·liciten fer alguna cosa de forma urgent com donar les teues dades d’identificació, entrar en un enllaç amb les teues claus… i no ho fas hi haurà una conseqüència negativa?

Nosaltres mai et demanarem les teues claus d’accés

T’informen que has estat elegit per una interessant promoció, premi o ajuda?

Desconfia de qualsevol incentiu que siga massa bo per a ser veritat.

De sobte, et quedes sense línia en el mòbil sense motiu?

Pot ser t’han duplicat la SIM per rebre missages. Contacta amb la teua operadora des d’un altre telèfon per a descartar aquest fet.

Si creus que has pogut ser víctima de qualsevol classe de frau o estafa, posa’t en contacte amb la teua oficina per a verificar que la comunicació prové de nosaltres i revisa els teus moviments de comptes i targetes per a comprovar que tot està en ordre.

El balanç de Caixa Benicarló supera els 400 milions d’euros en 2021

L’entitat finalitza l’any amb uns  beneficis d’1,2 milions d’euros,

un 57 % superior al de 2020

Caixa Benicarló va tancar el passat any amb un balanç per damunt dels 400 milions d’euros i un benefici d’1,2 milions d’euros, segons dades que desvetlla l’Informe Anual 2021. Gràcies als seus resultats, l’entitat que dirigeix José Manuel Galán Foix, destinarà al creixement social, cultural i esportiu del seu entorn 170 mil euros.

Els comptes anuals de l’entitat de crèdit cooperativa benicarlanda es van presentar el dimecres 21 de juny en l’Assemblea General Ordinària, celebrada a l’Auditori Pedro Mercader de la ciutat. Juntament al director general van presidir la reunió, el president, Vicent París Forés, així com el secretari, José Luís Fandos i el director de la Unitat Global de Risc, Santiago Machordom Bautista.

En l’acte el director general de l’entitat, José Manuel Galán Foix, es va referir als resultats del 2021: “El total de l’actiu vam arribar als 403 milions d’euros al tancament de l’exercici 2021, front els gairebé 357 milions d’euros de l’any 2020. A més a més, després de finalitzar un dels períodes més difícils de les últimes dècades per la pandèmia de la Covid-19, el benefici net de Caixa Benicarló s’ha incrementat respecte del 2020, malgrat haver realitzat dotacions extraordinàries per anticipar-nos als impactes futurs pels efectes econòmics de la incertesa provocada per la situació macroeconòmica actual. La nostra entitat ha tancat l’exercici amb uns beneficis de 1,2 milions d’euros, un 57% superior al 2020.

Una altra dada d’interès del balanç anual de l’entitat bancària cooperativa és el seu alt nivell de solvència, que es situa en un 16,10%, molt superior a l’exigit per la normativa.

La gent, el seu compromís

Actualment, Caixa Benicarló emplea 30 persones en les seues 5 oficines de Benicarló, Peníscola, Càlig i l’extensió de Cervera, exercitant una banca cooperativa i de proximitat. També la seua integració en el Grupo Cooperativo Solventia i les seues aliances amb d’altres empreses de serveis li permeten desenvolupar la seua activitat des d’un concepte més eficient, global i universal.

En l’àmbit social, el president, Vicent París Forés, va destacar el ferm compromís que la seua entitat té amb la societat que l’envolta i va ressaltar la confiança, com aspecte clau en la relació entre els seus socis i clients: “en l’àmbit social també hem crescut. Oferim servei a 18.452 clients, dels quals 5.245 són socis. I fidels al nostre compromís de servei cooperatiu, respecte a la inclusió financera i l’atenció presencial als clients majors i col·lectius vulnerables, cal dir que Caixa Benicarló mai no ha discriminat horaris, ni atenció personalitzada per raons d’edat, oferint en tot moment a tots els clients, un ampli servei personal de finestreta, compatible amb les noves tecnologies de terminals desatesos i la banca a distància”.

Fruit d’aquesta aposta per la societat que l’envolta són els més de 170 mil euros de pressupost social de l’entitat i la Fundació Caixa Benicarló, per cobrir les accions i ajudes destinades a diferents sectors i associacions, retornant així una part important del benefici econòmic del seu balanç cap al progrés de la seua gent.

Paga les teues compres a terminis

En Caixa Benicarló pots modificar fàcilment la forma de pagament de les teues compres amb targeta de crèdit i pagar a final de mes o a terminis.

Sempre que ho desitges i quan ho necessites.

Entra en la teua app Rruralvía i selecciona Les meues Targetes
en el menú

Prem a Configurar
i després a Canviar
forma de pagament

Selecciona la forma de
pagament que millor s’adapte
a tu
.

Entra en en teu ruralvia i
fes click en la pestanya
Targetes

En el menú lateral,
selecciona Formes de
Pagament
 dins de la
secció Operacions.

Selecciona la forma de
pagament que millor s’adapte
a tu.

Caixa Rural de Benicarló se integra en G.C. Solventia

El pasado jueves 10 de marzo se firmaba el acuerdo por el que Caixa Rural de Benicarló se integra, definitivamente, en el Grupo Cooperativo SOLVENTIA, una vez que el Banco de España a través de su Comisión Ejecutiva ha aprobado la adhesión al Grupo. La firma del acuerdo tenía lugar en Benicarló y fue rubricado por el Presidente de Caixa Rural de Benicarló, D. Vicente Paris Forés, y por el Director General del Grupo Cooperativo Solventia, D. Fernando Palacios González.


El Grupo Cooperativo Solventia, cuya cabecera es la entidad extremeña Cajalmendralejo, se creó en el año 2011 con el fin de garantizar, aún más, la solvencia y liquidez de las Cajas participantes, así como de preservar el código genético y las obligaciones en origen de cada Entidad con su sociedad. El citado grupo financiero está integrado también por las cajas rurales andaluzas de Adamuz, Baena, Cañete de las Torres, Nueva Carteya, y Utrera y la valenciana La Vall de San Isidro, a las que se añade en estos momentos Caixa Rural de Benicarló. Asimismo el Banco de Depósitos participa en el Grupo, al ser una filial de Cajalmendralejo.


La incorporación de esta nueva entidad de Castellón, permitirá al Grupo Solventia ampliar su actividad financiera en cinco comunidades autónomas: Extremadura, Andalucía, Comunidad Valenciana, Castilla y León y Madrid.
Los excepcionales niveles de solvencia, liquidez y coberturas ponen de manifiesto la fortaleza y solidez del Grupo Solventia posicionándolo en un lugar privilegiado dentro del sistema financiero español.


El origen de Caixa Rural de Benicarló se remonta a finales de la década de los años 60 con el objetivo primordial de apoyar el desarrollo de la economía local basada en la agricultura, la industria del mueble y el turismo. Manteniendo como valor fundamental la vocación de servicio con criterios de solidaridad, equilibrio y transparencia. En la actualidad Caixa Rural de Benicarló cuenta con 5 oficinas, 30 empleados, 5.300 socios y más de 18.000 clientes. El volumen de activos gestionado sobrepasa los 400 millones de euros.


Cajalmendralejo es una entidad financiera extremeña con 120 años de historia, que dentro de sus fines participa activamente en el desarrollo socioeconómico y cultural de su entorno de influencia, manteniendo como valores fundamentales el compromiso, la responsabilidad y la solidaridad con toda la sociedad.
Dpto. Comunicación

Creix l’ús de Bizum entre els usuaris espanyols i es consolida en comerç electrònic


Bizum va superar els 800 milions d’operacions durant 2021


• Amb més de 19 milions d’usuaris també va superar els 40.000 millions
d’euros de volum associat des del seu llançament
• Durant 2021 es van enviar més de 16 bizums per segon entre
particulars
• Els bizumers van fer 5,3 milions de compres online per valor de 320
milions d’euros durant el passat any
• El nombre d’e-commerce que accepten pagaments amb Bizum es va multiplicar
per 2,8 fins arribar als 26.700 comerços


Bizum, la solució de pagament immediat per mòbil de la banca espanyola, i amb la qual Caixa Benicarló també està adherida, va continuar durante 2021 amb el seu creixement en usuaris, transaccions i volums associats a les mateixes. Al mateix temps va avançar en la seua consolidació com a mètode de pagament en comerços online.


Durant l’any passat, Bizum va arribar a la xifra de 800 milions de transaccions totals des del seu llançament, amb un volum associat de 40.000 milions d’euros. A més a més, la solució de pagament por mòbil va superar els 19 milions d’usuaris.


Des de la direcció general de Bizum, Ángel Nigorra assegura: “Seguim tenint al cap l’objectiu de ser el mètode de pagament preferit pels espanyols. Continuem creixent i consolidant el nostre servei, al temps que les nostres entitats
incorporen noves solucions per a ampliar la seua oferta amb Bizum i continuar sent útils als seus clients en el seu dia a dia».

Només durant el 2021, els bizumers van fer 505 milions d’operacions entre particulars, amb un volum total de 26.000 milions d’euros i un import mig per operació de 51€. El número d’operacions registrades mostra que, durante el darrer any, els espanyols van fer, de mitjana, més de 16 bizums per segon per tancar comptes entre amics i familiars. Només l’1 de diciembre, es van registrar 2,4 milions d’estes transacciones (quasi 28 per segon).

Pel que fa a pagaments a e-commerce, els bizumers van realitzar 5,3 milions de compres per valor de 320 milions d’euros. Sens dubte aquestes xifres s’han vist impulsades pel notable increment del nombre de comerços en línia que accepten pagaments amb Bizum, que gairebé es va triplicar durant el passat any fins assolir els 26.700 comerços.

Cal destacar que l’any passat es va produir el rècord d’operacions diàries a e-commerce amb Bizum. Concretament, el 26 de novembre (Black Friday), es van fer 44.000 compres per valor de 3,2 milions d’euros.

Auge del pagament presencial i la solidaritat

Durant el 2021, els bizumers han pogut realitzar els pagaments presencials mitjançant

QR a les administracions de Loteries i Apostes de l’Estat. El número d’operacions presencials amb Bizum va ser de 120.000 (56% pagaments i 44%, cobraments de premis), per valor d’11,6 milions d’euros (14% pagaments i 86% cobraments).

Només el 21 de desembre, dia previ a la Loteria de Nadal, se’n van fer 1.300 pagaments de bitllets de loteria amb Bizum, per valor de 43.000 euros. Posteriorment al sorteig, el dia 23, els bizumers es van acostar a la seva administració per cobrar 6.800 premis per 2 milions d’euros.

Per la seva banda, 2021 també ha suposat el creixement de Bizum com a mitjà de pagament solidari. Els bizumers van fer 368.000 donacions per valor de 15 milions d’euros. De fet, només durant el passat any es va duplicar el número d’ONG que admeten donacions amb Bizum, fins a assolir les 5.200.

Perspectives 2022

Les perspectives per al 2022 contemplen assolir els 75.000 comerços actius i 23 milions d’usuaris. Pel que fa a transaccions, els objectius se centren en arribar a 800 milions de transaccions entre particulars i superar els 20 milions en comerç electrònic.

Una iniciativa conjunta de la banca espanyola

Bizum és una solució de pagament immediat, de compte a compte, a través del mòbil, els avantatges dels quals per a l’usuari són: la universalitat, en estar disponible a qualsevol Smartphone i sense haver de canviar de banc, per estar interconnectada pràcticament amb tots; la comoditat, ja que no és necessari conèixer el número de compte del destinatari, sinó només incloure el número de telèfon mòbil (o seleccionar el contacte a l’agenda del nostre telèfon); la rapidesa, atès que en menys de 5 segons els diners estan al compte del destinatari; i la seguretat i la confiança derivada de comptar amb el suport de la banca espanyola i utilitzar les seves aplicacions i mesures de seguretat, sense haver d’aportar-se dades addicionals.

Bizum és un projecte conjunt que s’emmarca entre les iniciatives d’innovació digital de la banca espanyola, un nou servei en matèria de pagaments<br>amb què els bancs amplien l’oferta de serveis de pagament als clients.

La suma conjunta de les entitats participants en Bizum, entre les quals es trobe Caixa Benicarló, ja representa una quota de mercat proper al 99%. Bizum continua treballant per a l’adhesió de noves entitats.

Detecta ràpidament un frau

Caixa Rural Benicarló mai et sol·licitarà dades de la teua targeta o altres dades bancàries a través del correu electrònic, SMS, WhatsApp o trucada telefònica.

QUÈ ÉS EL PHISHING?

El Phishing és una suplantació d’identitat en la qual un tercer es fa passar per una entitat bancària, empresa o persona de confiança, per a fer-se amb les dades de la teua targeta o altres dades confidencials de manera il·legítima.

COM CONTACTARÁ EL CIBERDELINQÜENT AMB TU?

Normalment mitjançant tres vies:

Correu electrònic

Suplantant la nostra identitat, sol·licitaran que punxes en l’enllaç. En accedir et demanaran les dades de la teua targeta o altres dades personals per accedir a Ruralvia.

Telèfon

Mitjançant una trucada i identificant-se com la teua entitat o una altra empresa, intentaran que els facilites les teues dades bancàries o de la targeta.

SMS

Pràctica coneguda com Smishing. Igual que per email, sol·licitaran que accedisques a l’enllaç per a fer-se amb les dades de la teua targeta o les claus d’accés a Ruralvia.

COM PUC IDENTIFICAR UN INTENT DE PHISHING?

La principal mesura de protecció és la precaució. Si tens sospites no facilites informació.
Et donem algunes pautes per a ajudar-te a detectar-los.

  • REVISA EL REMITENT. Comprovar el remitent complet per a confirmar que va ser enviat des d’un domini oficial.
  • SI TÉ ERRATES O FALTES D’ORTOGRAFIA SOSPITA. Sol estar mal redactat o contindre errors.
  • NO FIAR-SE DELS MISSATGES ALARMISTES. No hi ha res tant urgent com per a no poder consultar en cas de dubte amb la teua oficina.
  • NO ACCEDISQUES A ENLLAÇOS/LINKS els dominis dels quals desconegues. Fins i tot sent semblants és més segur escriure tu en el teu navegador la web on vols arribar
  • NO FACILITES CONTRASENYES O DADES PERSONALS. Des de Caixa Rural no et demanarem dades d’aquest tipus llevat que inicies tu una crida i t’hàgem d’identificar. No compartisques les teues contrasenyes, ni claus de signatura.
  • DESCÀRREGA LA TEUA APP DES DE PLATAFORMES OFICIALS I ACTUALITZA ELS TEUS DISPOSITIUS. Si és possible tingues un antivirus actualitzat i no accedisques a banca en línia ni a compres per internet per wifis obertes.

Per la teua seguretat, sigues prudent

En resum, sempre que hi haja alguna cosa que et faça sospitar,

és millor que contactes amb nosaltres abans de fer res.

Com es protegeixen els teus pagaments amb el mòbil?

Quan fas pagaments amb el mòbil es fa servir una tecnologia que permet que les dades de la teva targeta es transmetin “disfressades” per evitar problemes de seguretat. Aquesta tecnologia s’anomena tokenització, i està darrere de les solucions de pagament mòbil que ofereixen els bancs, bé a través de les seves apps o wallets pròpies o dels fabricants dels dispositius mòbils (Samsung Pay, Google Pay, Apple Pay, etc.).  Tokenitzar consisteix a substituir una dada sensible per una que no ho és, és a dir, que per si sol manca de significat o utilitat. Així, obtenim el que s’anomena token, una cosa així com la fitxa que insereixes al carret de la compra simulant una moneda de veritat.

Aplicat als pagaments, permet transformar les dades de la targeta (número, data de caducitat, CVV) en un codi aleatori i únic perquè, durant la transacció, les dades reals estiguen totalment protegides. Així, en cas de ser interceptats, no poden ser desxifrats i usats amb fins il·legítims, ja que només es poden fer servir dins del sistema per al qual s’han generat.

Com funciona detalladament? Quan hagis introduït les dades veritables de la teva targeta a l’app de pagaments o wallet del teu banc, totes les comunicacions entre el comerç i l’usuari es realitzen amb el token. Aquest es comunica al proveïdor de pagaments i, dins del seu ecosistema segur, poden identificar i associar les dades del client amb aquest codi, procés que es coneix com a destokenitzar. A més, simultàniament, com en qualsevol operació de pagament, verifica que disposa de fons i autoritza la transacció.

Quin és el seu avantatge principal? Permet evitar que les dades dels pagaments caiguen en males mans. Així, els comerços emmagatzemen menys informació confidencial dels clients i es beneficien d’altres mesures de seguretat complementàries, com ara el xifratge i l’encriptació. A més, només funcionen al servei de pagament per al qual s’hagin configurat, impedint-ne l’ús per tercers en altres entorns digitals.

En definitiva, es tracta d’afegir una capa addicional de seguretat a les compres, que se suma als requisits estrictes d’autenticació reforçada. Tot i que recorda que no permet detectar si l’operació subjacent és un frau o una estafa.

Tot això passa en menys d’un segon sense que te n’adones quan compres on-line o en una botiga física. Conèixer tot el que hi ha al darrere quan fem servir els nostres mitjans de pagament ens permet un major control i tranquil·litat.

Caixa Benicarló premia l’Excel·lència Acadèmica amb 12.000 euros

Un any més, Caixa Benicarló, amb la seua clara aposta per invertir en la formació del capital humà, ha convocat les Beques a l’Excel·lència Acadèmica, que enguany han arribat a la seua XXVena edició. Els 12 estudiants guardonats rebran una beca individual de 1.000€ destinaran al estudis universitaris i superiors que comencen en el curs 2021-2022.

Els premis es van entregar dilluns 30 d’agost al saló social de l’entitat i van comptar amb la presència de l’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles Ferrando, del president de Caixa Benicarló, Vicent París Forés, així com del seu director general, Josep Manel Galán Foix. Tampoc van faltar a la cita,  familiars dels alumnes i directius dels centres educatius premiats (IES Joan Coromines, IES Ramón Cid i La Salle de Benicarló, així com l’Ies Alfred Ayza de Peníscola).

Els alumnes guardonats en esta edició, i als quals se’ls ha reconegut el mèrit i esforç per les notes obtingudes, són els següents: María del Mar Anglés Lluch (Col·legi La Salle), Judit Carceller Sales (Col·legi La Salle), William Foggin Roca (IES Ramón Cid),  Anna Galan Tena (IES Ramón Cid), Marta Margalef Ballester (Col·legi La Salle), Isabel Marzal Cheto (IES Ramón Cid), Vera Monroig Anglés (IES Ramón Cid), Daniel Naranjo García (IES Joan Coromines), Paula Paris Bayarri (Col·legi La Salle), Claudia Pedrosa Machordom (Col·legi La Salle), María Violat Gallego (IES Ramón Cid), Helena Gianyi Zurita Branchat (IES Afred Ayza).

Compromís amb l’educació
Les Beques a l’Excel·lència Acadèmica de Caixa Benicarló afavorixen els fills dels socis de l’entitat bancària que compleixen determinats vincles comercials, a la vista de les avaluacions obtingudes en les proves d’accés a la Universitat.  “Des de Caixa Benicarló som conscients de la necessitat d’invertir en formació de capital humà i, per això, avui volem reconèixer l’excel·lència acadèmica com a un premi al vostre rigorós treball i esforç intel·lectual”, ressaltava el president, Vicent París Forés. Per la seua banda, el director de l’entitat bancària, Josep Manel Galán, afegia que “la Fundació Caixa Benicarló aplega a la XXV edició d’estes beques amb un nombre total de 197 becats que han rebut 192.000€. Les Beques d’Excel·lència són la nostra clara aposta pels nostres jóvens i pel seu futur”.   Finalment, Caixa Benicarló informa que les bases de la nova edició de les Beques d’Excel·lència 2021-2022 es poden consultar al web de l’entitat www.caixabenicarlo.es