Caixa Benicarló destina més de 50.000€ a xecs escolars destinats als estudis de fills de socis

Ja està en marxa la campanya del Xec Escolar de Caixa Benicarló en què es repartiran més de 50.000€ en xecs de 60€ per ajudar en els seus estudis a fills de socis d’entre 6 i 15 anys. Un total aproximat de 850 estudiants de Benicarló, Peníscola i Càlig es beneficiaran d’esta campanya que està consolidada des de fa mes de 20 anys.

La campanya del xec escolar de l’entitat financera benicarlanda està dirigida als fills de socis que estiguen al corrent del pagament de les obligacions amb aquesta entitat, i que tinguen domiciliada la seua nòmina, pensió o quota d’Autònom de la Seguretat Social, tot amb una antiguitat mínima del 31 de desembre de 2016.

Els fills de socis beneficiats hauran de tindre entre 6 i 15 anys, i haver nascut entre l’1/1/2002 i el 31/12/2011 i ser titulars d’una llibreta abans del 31/12/2016 amb un saldo mig mínim de 100€. “El xec és vàlid, tant per a l’adquisició de llibres de text com per a comprar material escolar i només es podrà utilitzar als establiments, associacions i AMPES que s’assenyalen al dors del xec”, segons ha detallat el seu director general, José Manuel Galán Foix.

La retirada dels xecs es podrà fer entre l’1 d’agost i el 30 de setembre en qualsevol de les oficines que l’entitat té a Benicarló, Peníscola i Càlig, ja que d’esta campanya es beneficien estudiants de les tres poblacions on Caixa Benicarló té oficines. Les bases de la promoció és poden consultar al web de l’entitat www.caixabenicarlo.es

Caixa Benicarló celebra el “Dia de la samarreta»

Els treballadors de les 38 caixes rurals d’Espanya, han canviat este dimecres 19 de juliol la seua vestimenta formal per una samarreta verda, el seu color corporatiu, amb la imatge de l’equip ciclista “Caja Rural» i Seguros RGA. En total uns 8.000 empleats en tot el país, han  vestit aquesta samarreta durant la jornada laboral, amb un objectiu: expressar l’orgull que suposa formar part del món cooperatiu.

L’any passat, Caixa Benicarló va col·laborar amb la Fundació ONCE i el seu programa ‘Trainers Paralímpics’ per a afavorir la inclusió de persones amb discapacitat a través de l’esport coincidint amb la inauguració dels Jocs Paralímpics.

També amb el Banc d’Aliments, a través de la Fan Zone que Seguros RGA, les assegurances de la Caja Rural, va instal·lar en l’arribada de l’etapa de La Vuelta a la  població de Peníscola. En ella, gràcies a les pedalades solidàries de centenars de persones, es van aconseguir 650 quilos d’aliments per al banc d’Aliments de Castelló.

“D’aquesta manera es pretén aconseguir visibilitzar el compromís de Caixa Benicarló i de tots aquells que la integren, per les causes solidàries i convidar als seus veïns a participar del nostre projecte cooperatiu”, tal i com ha destacat el director de l’entitat finacera, José Manuel Galán.

Caixa Benicarló participa en el Dia Mundial del Cooperativisme a Castelló

El passat dimarts 4 de juliol vam asssitir  a la jornada que la Confederació de Cooperatives Concoval va organitzar al Palau de Congressos de Castelló, amb motiu del Dia Mundial del Cooperativisme. La jornada es va desenvolupar, sota el lema «les cooperatives asseguren que ningú es queda enrere».

El president de Caixa Benicarló, Vicent París, i el director general, Josep Manuel Galán Foix, van ser els nostres representants en un acte què també vam compartit amb la Cooperativa Benihort.

La jornada va servir també per homenatjar a les cooperatives Agrícoles San José d’Almassora i Centeco, a través de les quals es va simbolitzar, no només l’arrelament que el cooperativisme té a la província de Castelló, sinò també la bona salut amb la qual compta i la seua projecció com a fòrmula generadora de treball estable, riquesa econòmica i solidaritat social.
#COOPInclusión #DMC2017