La festa de Sant Isidre de Benicarló es suspèn també en 2021

Amb motiu de l’actual pandèmia, el Consell Rector de Caixa Benicarló, empresa organitzadora dels actes de la festivitat de Sant Isidre a Benicarló, juntament amb la cooperativa agrícola Benihort, ha decidit suspendre, per segon any consecutiu, els actes d’esta Jornada de Convivència Cooperativa.

Tot i això, està previst que els Consells Rectors d’ambdues entitats benicarlandes participen en una missa commemorativa, en honor al sant, el proper diumenge 16 de maig a les 11 del matí a l’església de Sant Bartomeu. A l’eucaristia també es convidarà a les dames de Sant Antoni i de l’Associació de la Dona Llauradora, per a què, en representació del sector agrari, puguen fer una ofrena.

La resta d’actes d’esta celebració, així com la participació multitudinària, queden suspesos per l’actual situació sanitària.

La festa de Sant Isidre de Benicarló, que homenatja als socis jubilats de les dues entitats de la població, reunia a més de 1.600 persones en les instal·lacions de la cooperativa benicarlanda.

 

9 consells que hauries de revisar abans de signar un préstec personal

En el moment de demanar un préstec personal, ens agrada tenir totes les eines per prendre la decisió adequada. Estos 9 consells que et donem, t’ajudaran a treure el màxim profit d’aquest producte bancari.

Demanar un préstec personal és una decisió important, perquè et permetrà comptar amb un extra de liquiditat per saldar els deutes mensuals o planejar aquest viatge que tan de temps fa que vols fer. D’ací ve la importància de seguir una sèrie de consells perquè el tràmit siga còmode, ràpid i eficaç.

Hi ha diverses variables que has de considerar abans de demanar teu préstec personal. En primer lloc, has d’entendre la teva situació financera per triar el més adequat per a tu i, en segon lloc, has de buscar informació sobre totes les opcions que tens al teu abast.

Aquest tipus de productes bancaris, que poden valer-te per comprar un cotxe nou o arreglar un desperfecte a casa, poden complementar-se amb els préstecs hipotecaris, que et permeten entrar a viure en una nova llar amb tota la família. Para atenció i anota estos trucs que t’ensenyem perquè pugues demanar un bon préstec personal.

A Caixa Benicarló compten amb diversos préstecs ajustats a la teva realitat financera i personal, a més d’assessorament personalitzat perquè pugues treure el màxim profit d’ells. No dubtes en preguntar-nos!