RGA Asseguradora Oficial de la Vuelta

Seguros RGA, Asseguradora Oficial de la Vuelta i asseguradora del Grup Caixa Rural, mostra el seu suport a la volta ciclista espanyola i es converteix en Patrocinador Oficial com a Asseguradora Oficial, per segon any consecutiu, de la competició ciclista més important del país. La Vuelta ha començat avui amb una contrarellotge a Màlaga que ha guanyat el ciclista australià del BCM Racing Team, Rohan Dennis. La competició esportiva comptarà amb 21 etapes i finalitzarà  a Madrid el 16 de setembre.

Amb esta iniciativa de patrocini, Seguros RGA consolida el seu suport i aposta pel ciclisme i els valors que representa, a més d’enfortir el seu vincle amb la marca Caixa Rural, contribuint a posicionar la companyia com a entitat capdavantera i referent en el sector assegurador.

Seguros RGA estarà present en els “Parque Vuelta” de cadascuna de les etapes de la Vuelta a Espanya, amb el seu Projecte “Bicicleta Solidaria”.

Enguany, a més, Seguros RGA ha reafirmat el seu compromís amb l’esport, mostrant de nou el seu suport a l’equip ciclista Caixa Rural – Seguros RGA, que estarà present en la Vuelta i del que l’asseguradora torna a ser patrocinador.