Les fotografies nocturnes de Lluís Ibáñez protagonitzen el 2021 de Caixa Benicarló

Caixa Benicarló va donar a conèixer dijous 3 de desembre el seu Calendari 2021. L’entitat financera presenta el nou any amb “Geografies vernacles”, 12 fotografies nocturnes del mestre i fotògraf benicarlando, Lluís Ibáñez, que mostren diversos espais de la comarca i de la seua àrea d’influència: Benicarló, Peníscola, Càlig i Cervera.

Ibáñez, qui explica que “el paisatge definix la nostra vida”, ha escollit en este calendari instantànies nocturnes. “La nit és fosca, no es veu res, però quan la il·luminem, tot comence a tindre colors, formes, vida. He escollit coses que, poc a poc les estem perdent i no els hi estem fent cas. No els donem importància perquè han estat sempre”. Així, imatges d’una olivera mil·lenària, el Puig, els motllons o el Mas de Fabra, són només  algunes de les fotografies triades en este calendari 2021.

Per la seua banda, la impremta 4Colors és l’encarregada del disseny i impressió del calendari 2021 i Cristina Queralt, la persona que ha fet la composició i muntatge.

Campanya de Nadal

Caixa Benicarló dona així el tret de sortida a la seua Campanya de Nadal i per això, l’almanac està ja a disposició dels socis i sòcies a totes les seues oficines. El director general, José Manuel Galán, ha recordat que a més del calendari, farem entrega del detall de Nadal i encetarem la nova edició de Caixa solidària, on demanarem l’opinió dels socis per a contribuir, una vegada més, amb 10.000 euros que distribuirem entre les diverses associacions que han presentat projecte i els socis decidiran la seua preferència mitjançant el vot”.

Pel que fa a l’obsequi nadalenc “en aquesta edició regalem una edició especial del vi Renaixença del Celler del Vi Carlón, perquè fidels a la nostra filosofia: per nadal, compartim l’amistat i el producte de proximitat”, ha detallat Galán.