EN MARXA LA BECA DE CAIXA RURAL PER CATALOGAR EL MATERIAL DOCUMENTAL I FOTOGRÀFIC

El benicarlando, Antoni Marzal Masip, és el jove becat durant 4 mesos per la Fundació Caixa Benicarló amb l’objectiu de catalogar el seu material documental i fotogràfic, mitjançant un conveni de col·laboració amb la Fundació Universitat Jaume I-Empresa de Castelló (FUE-UJI).

Marzal, que té 24 anys, ha estudiat el Grau en Història i Patrimoni i Grau en Humanitats i va començar la seua beca el 30 de setembre. Entre les tasques que desenvoluparà en esta beca, es troba la digitalització, catalogació i descripció de fotografies del periodista Pepe Palanques en el Repositori de la UJI, així com antics programes de festes que es remunten al 1928.

Antoni Marzal escanejant els documents

El director de Caixa Benicarló, José Manuel Galán Foix ha ressaltat que “valorem esta beca amb la qual pretenem continuar amb la digitalització del fons fotogràfic Pepe Palanques i la difusió dels programes de festes de Benicarló, estos últims cedits per la família Anyó per a la seva difusió en l’àmbit cultural i acadèmic”.

Els primers programes de festes ja es troben digitalitzats i es poden consultar a: http://repositori.uji.es/xmlui/handle/10234/169289