Caixa Benicarló premia l’Excel·lència Acadèmica amb 12.000 euros

Un any més, Caixa Benicarló, amb la seua clara aposta per invertir en la formació del capital humà, ha convocat les Beques a l’Excel·lència Acadèmica, que enguany han arribat a la seua XXVena edició. Els 12 estudiants guardonats rebran una beca individual de 1.000€ destinaran al estudis universitaris i superiors que comencen en el curs 2021-2022.

Els premis es van entregar dilluns 30 d’agost al saló social de l’entitat i van comptar amb la presència de l’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles Ferrando, del president de Caixa Benicarló, Vicent París Forés, així com del seu director general, Josep Manel Galán Foix. Tampoc van faltar a la cita,  familiars dels alumnes i directius dels centres educatius premiats (IES Joan Coromines, IES Ramón Cid i La Salle de Benicarló, així com l’Ies Alfred Ayza de Peníscola).

Els alumnes guardonats en esta edició, i als quals se’ls ha reconegut el mèrit i esforç per les notes obtingudes, són els següents: María del Mar Anglés Lluch (Col·legi La Salle), Judit Carceller Sales (Col·legi La Salle), William Foggin Roca (IES Ramón Cid),  Anna Galan Tena (IES Ramón Cid), Marta Margalef Ballester (Col·legi La Salle), Isabel Marzal Cheto (IES Ramón Cid), Vera Monroig Anglés (IES Ramón Cid), Daniel Naranjo García (IES Joan Coromines), Paula Paris Bayarri (Col·legi La Salle), Claudia Pedrosa Machordom (Col·legi La Salle), María Violat Gallego (IES Ramón Cid), Helena Gianyi Zurita Branchat (IES Afred Ayza).

Compromís amb l’educació
Les Beques a l’Excel·lència Acadèmica de Caixa Benicarló afavorixen els fills dels socis de l’entitat bancària que compleixen determinats vincles comercials, a la vista de les avaluacions obtingudes en les proves d’accés a la Universitat.  “Des de Caixa Benicarló som conscients de la necessitat d’invertir en formació de capital humà i, per això, avui volem reconèixer l’excel·lència acadèmica com a un premi al vostre rigorós treball i esforç intel·lectual”, ressaltava el president, Vicent París Forés. Per la seua banda, el director de l’entitat bancària, Josep Manel Galán, afegia que “la Fundació Caixa Benicarló aplega a la XXV edició d’estes beques amb un nombre total de 197 becats que han rebut 192.000€. Les Beques d’Excel·lència són la nostra clara aposta pels nostres jóvens i pel seu futur”.   Finalment, Caixa Benicarló informa que les bases de la nova edició de les Beques d’Excel·lència 2021-2022 es poden consultar al web de l’entitat www.caixabenicarlo.es