La Fundació Caixa Benicarló oferix una beca per a la catalogació del seu material documental i fotogràfic

La Fundació Caixa Benicarló ha signat un conveni de col·laboració amb la Fundació Universitat Jaume I-Empresa de Castelló (FUE-UJI) per a oferir una beca de 4 mesos per a catalogar el seu material documental i fotogràfic. Entre les tasques que es desenvoluparan en esta beca, que està previst comence en el mes de setembre, es troba la digitalització, catalogació i descripció de fotografies del periodista Pepe Palanques en el Repositori de la UJI, així com programes de festes antics que es remunten al 1928.

“La beca oferida per la Fundació Caixa Benicarló ens permetrà la definitiva catalogació i descripció de tot el material del que disposem a la nostra entitat bancària, com són les fotografies realitzades i recopilades per José Palanques, al llarg de la seua trajectòria com a corresponsal de premsa, així com una col·lecció de programes de festes de Benicarló des de l’any 1928, cedits per la família Anyó del nostre poble”, segon ha explicat el director de Caixa Benicarló, José Manuel Galán Foix.

L’actual fons Pepe Palanques conté una selecció de més de 900 fotografies, que es van digitalitzar a l’abril de 2010 i al juliol de 2013. L’actual beca catalogarà ara les 21.084 fotografies restants que formen el fons. L’arxiu conté també originals de premsa de l’autor i publicacions periòdiques, com Benicarló Actual.

A qui va dirigida

El conveni de Fundació Caixa Benicarló amb la Universitat Jaume I s’emmarca en el Programa de Beques de Titulats (PBT) i està dirigit a persones en situació de desocupació, que hagen finalitzat els seus estudis i obtingut el títol universitari superior o de grau mitjà, amb la finalitat de complementar la seua formació teòrica.

Podran accedir a la beca les persones titulades en Biblioteconomia i Documentació, Història i Patrimoni,  Humanitats, Estudis Interculturals, Comunicació Audiovisual, Publicitat i Relacions Públiques i/o Periodisme. El lloc de realització de la beca serà la seu de la Fundació Caixa Benicarló, a Benicarló, i la Biblioteca de la Universitat Jaume I, a Castelló.

Per poder  fer la inscripció a esta beca o obtindré més informació, les persones interessades han d’accedir a la pàgina web de la FUE-UJI http://www.fue.uji.es i consultar l’apartat BEQUES TITULATS. Es tracta de la BECA566

Ara, el teu correu va amb tu!

En la APP ruralvia móvil pots donar-te d’alta en el Servei de Correspondència online de Caixa Rural i consultar tota la correspondència de Caixa Benicarló quan i on vullgues.
Vols saber com funciona? Et contem tots els detalls

CÒMODE
Donat d’alta i consulta la teua correspondència en qualsevol situació i amb tant sols identificar-te.

GRATIS
És un servei totalment gratuït.

SEGUR
El nostre sistema és completament segur i confidencial

ECOLÒGIC
Suprimint el correu postal col·laborem amb el medi ambient.
Si encara no ho has fet, passa’t a la correspondència on line.


Més informació ruralviamovil.com

13 estudiants rebran de la Fundació Caixa Benicarló una beca de 1.000€ a l’excel·lència acadèmica

Caixa Benicarló ha fet públics els noms dels 13 alumnes becats en la XXI edició de les Beques a l’Excel·lència Acadèmica que atorga la seua Fundació amb una beca de 1.000€ per a cadascun. Les beques s’entregaran el proper dissabte 9 de setembre i es destinaran al estudis universitaris i superiors que cursaran els alumnes premiats a partir del proper curs. Al mateix temps, ja s’han convocat les bases de la nova edició per al curs 2017-2018.

Les Beques a l’Excel·lència Acadèmica de Caixa Benicarló afavorixen amb 13.000€ els fills dels socis de l’entitat bancària que compleixen determinats vincles comercials, a la vista de les avaluacions obtingudes en les proves d’accés a la Universitat. En total, 13 estudiants d’instituts de Benicarló i Peníscola rebran una beca individual de 1.000,00 €.

Els alumnes becats en esta edició cursen els seus estudis en els instituts de Benicarló i Peníscola i són els següents: Lara Albiol Pitarch (IES Ramón Cid), Isabel Caldés Riba (IES Alfred Ayza) Paula Díaz Gutiérrez (IES Ramón Cid), Pau Llopis Tejedor (IES Joan Coromines), Joana Lluch Miralles (IES Joan Coromines), Raquel Marzal Monfort (IES Ramón Cid), Aitor Pitarch Ayza (IES Ramón Cid), Blanca Ramia Guillén (IES Joan Coromines), Julia Redón Pla (La Salle), Patricia Ros Morales (IES Ramón Cid), Didac Saura Martínez (IES Ramón Cid), Marc Simó Guzmán (IES Alfred Ayza) i Carla Vicent Rodríguez (IES Ramón Cid).

El director de Caixa Benicarló ha assenyalat que “les Beques a l’Excel·lència difonen el treball constant i permanent de l’alumnat” i ha anunciat que s’entregaran el dissabte 9 de setembre a les 12 hores en el saló social que l’entitat té a l’Avinguda Joan Carles I. Per a Galán: “eixe dia tindrem l’oportunitat de fer públic reconeixement al mèrit i esforç de cadascun d’estos excel·lents alumnes, així com també fer-ho extensible a les seues respectives famílies pel permanent recolzament que, de ben segur, han dispensat en tot moment i, per descomptat, als professors que han sigut un bon referent i han influït positivament en aquest bon rendiment acadèmic”.

Caixa Benicarló repartix més de 9.000€ en xecs solidaris

Caixa Benicarló ha lliurat els xecs solidaris de la seua campanya “Caixa Solidària”. L’entitat benicarlanda ha repartit 9.243,20€ entre dotze associacions de l’àmbit social de la població, que han estat escollides pels seus socis, a través d’una enquesta.

Les associacions que han rebut els donatius han estat les següents: AECC (2.811,98€), Afa Benicarló-Asociación de Familiares de Alzheimer (1.934,54€), Creu Roja (856,55€), AFARE (668,52€), Cáritas (572,42€), Afanias (551,53€), Mans Unides (509,75€), AFIVINA (363,51€), Cocemfe Maestrat (334,26€), ATENEU (300€), Conferència de Sant Vicent de Paul (300€), i PROYDE (300€).

Caixa Benicarló és reafirma així en el seu compromís cap a l’entorn en el qual té presència. Tal i com ha destacat el seu director general, José Manuel Galán: “Ser client de Caixa Benicarló incorpora un valor afegit, al revertir una part substantiva del nostre resultat, cap a la societat més propera, propi del nostre ideari i compromís cooperatiu”.

La directora de l’oficina central a Benicarló, Eva Marzà Agramunt, ha entregat a AFIVINA (Associació de Fibromiàlgia, Fatiga Crònica i Reumatologia) un xec de 363,51€ Maria Pilar Bayarri Belles i Antonia Ruiz Marqués han estat les encarregades de rebre’l.
-Gemma Maroto, del nostre departament Banca Empreses i assegurances, li ha entregat el donatiu de 300€ al delegat local de l’entitat, José Ramón Batiste.
-Des del departament de Comptabilitat, Sandra Cerdà Pérez, ha entregat a la vicepresidenta d’Ateneu, Provi Casanova, un donatiu de 300€
-Els seus representants Ramón Meseguer i Julia Rodríguez han rebut un xec de 334,26€ de mans de Lourdes Marzal, del Departament Banca Empresa.
-La secretària de Direcció, Delia Escribano, ha sigut l’encarregada d’entregar-li’l a la presidenta de Cáritas Interparroquial, Marga Ballester, un xec per valor de 572,42€.
-El director de l’Àrea de Negoci, Felipe Marzá Forner, ha entregat un xec de 300€ al representant de la Conferencia de San Vicente de Paúl, Jordi Marzá Esbrí.
-El cap de comptabilitat, Santi Machordom, li ha fet entrega a la delegada de Mans Unides a Benicarló, Tere Melet, d’un xec de 509,75€.
-José Maria Coscollano, president de l’Assemblea local ha recollit el xec de 856,55€, de mans del director general, José Manuel Galán
-Des del departament d’Administració, Elena Tortajada Peinado, ha entregat a Manuel López Martín, representant de l’Associació AFARE, un xec per valor de 668,52€.
-El nostre director José Manuel Galán Foix ha lliurat al tresorer d’Afanías, Tomás Roda, un xec de 551,53€
-En representació de l’Asociación Familiares Alzhéimer Benicarló, Jaume Rolíndez, ha rebut el xec de 1.934,54€ de la mà de Mari Carmen Escuder, de l’oficina 1201 de l’Avinguda Joan Carles I de Benicarló.