Caixa Benicarló actua contra l’exclusió financera dels pobles del Baix Maestrat

Com tots coneixeu, Caixa Benicarló, manté oficina operativa a Càlig des del passat any 2015 quan va inaugurar, allà pel mes d’octubre, unes noves instal·lacions a l’Avinguda Constitució nº 2 d’eixa localitat. L’apertura va ser motivada pel tancament d’altres entitats financeres que suposaven l’exclusió financera a esta important localitat del nord de Castelló. Des d’aleshores, han sigut molts els clients, empreses, associacions e institucions que han confiat  en Caixa Benicarló a l’oficina de Càlig, on s’ha consolidat comercialment, gràcies al compromís i treball de les companyes que, a hores d’ara, presten el seu servei laboral a la població. Concretament, Merche Giner i Lourdes Esteller (Directora) que són les encarregades de l’oficina de Càlig. Les modernes instal·lacions de l’oficina es complementen amb un caixer automàtic multiservei que garanteix el servei les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana.

Enguany, des del passat mes de març, fruit d’un conveni de col·laboració signat amb la Cooperativa Agrícola de Cervera del Maestre, també hem acudit a la veïna població de Cervera per prestar servei financer mitjançant una extensió d’oficina, obrint un dia a la setmana, el dimarts, i mantenint servei de caixer automàtic de forma contínua les 24 hores. Des d’ací volem agrair la bona acollida, tant institucional com de nous socis i clients, que hem rebut entre la població de Cervera. L’oficina ocupa les instal·lacions administratives de la Cooperativa Agrícola, al Carrer Nou nº 28. El personal encarregat es trasllada des de l’oficina de Càlig oferint l’ample catàleg de serveis, assegurances, fons d’inversió, finançament i tota classe de productes bancaris que Caixa Benicarló disposa.

A hores d’ara Caixa Benicarló està present a les poblacions de Peníscola (Carrer Ermitana, 30), Càlig (Avinguda Constitució, 2), Cervera (Carrer nou, 28) i Benicarló, on manté 3 oficines obertes (Carrer Hernan Cortés, 48; Avinguda Maestrat, 30 i Avinguda Joan Carles I, 18). Totes les oficines mantenen servei de caixer automàtic a disposició del públic i clients. A més de les oficines descrites, cal assenyalar que gràcies a un conveni amb la Cooperativa Benihort, al Polígon Industrial “El Collet”, també hi ha una extensió de l’oficina de l’Avinguda Maestrat que presta servei financer als socis de Benihort i clients del polígon amb horari estès, de dilluns a dijous pel matí i divendres pel matí i vesprada.

Cal recordar que Caixa Benicarló és una entitat d’àmbit comarcal, amb naturalesa de Cooperativa de crèdit, que presta serveis financers oferint banca universal amb un fort arrelament al territori. La seva base social cooperativa permet reinvertir una part important dels seus beneficis en multitud  accions vinculades en l’àmbit soci cultural. El compromís social es conjuga amb la vocació de servei i atenció personal, sense renunciar a les noves tecnologies alhora d’oferir als socis i clients les millors ferramentes de connectivitat, mitjançant les APP i banca virtual.