Gescooperativo triplica el patrimoni en Fons

Gescooperativo, la gestora de fons d’inversió del Grup Caixa Rural, ha triplicat el seu patrimoni en Fons Sostenibles i va tancar l’any 2020 amb més de 843 milions d’euros, davant 254.500.000 d’euros assolits a finals de 2019. Aquest fort creixement ha situat a Gescooperativo entre les tres principals gestores nacionals per quota de mercat en fons d’inversió Socialment Responsables o Fons Sostenibles, segons les dades d’Inverco, la patronal del sector.

En Gescooperativo aquesta gamma de fons es caracteritza per seguir criteris d’inversió socialment responsable, criteris ASG (Ambientals, Socials i de Bon Govern). Aquests fons combinen els actius de renda fixa pública i privada com són els bonus verds, i la renda variable a través de companyies vinculades a activitats sostenibles.

Gescooperativo considera que durant 2021 veurem un fort impuls a aquesta temàtica d’inversió, gràcies a la major conscienciació social i a l’important suport que se li està donant des dels diferents organismes internacionals als aspectes relacionats amb el medi ambient. Com a exemple d’aquest suport de l’administració, destaca el fons europeu per al Pla de Recuperació d’Europa, que és el major paquet d’estímul mai creat dins de la Unió Europea, amb un pressupost total de 1,8 bilions d’Euros, i que presta especial atenció a la lluita contra el canvi climàtic, el que, sens dubte, redundarà en un impuls a les empreses vinculades amb aquestes activitats.

El Grup Caixa Rural ha donat suport a través de les seves fundacions l’educació, formació i la promoció cultural i assistencial de l’entorn local. Gràcies al seu ADN sostenible i el seu vincle amb la societat, els clients han confiat en els fons sostenibles de l’entitat, acumulant actualment un patrimoni en aquesta tipologia d’inversió de gairebé 1.000 milions d’euros.

Per la seva banda, Gescooperativo, dins del seu compromís social, dóna a ONG part dels seus ingressos vinculats a Fons rural sostenible Moderat.

Com es pot pagar una compra amb Bizum?

Descobreix com pagar en comerços electrònics amb Bizum i ruralvía ​​pay. Gaudeix de pagar amb les compres en línia amb total comoditat, rapidesa i seguretat.

És possible que, si utilitzes la banca digital de ruralvía ​​en el teu dia a dia, ja hages pagat als teus amics amb Bizum més d’una vegada. És un mètode fàcil i còmode per saldar tots els teus deutes quan no portes diners en efectiu o necessites tornar-li els diners d’un regal a un familiar.

El que molta gent no sap és que Bizum també et permet pagar les compres en línia. Això és un gran avantatge per organitzar totes les compres en comerços electrònics des del dispositiu mòbil, amb comoditat i molta rapidesa.

En aquest article volem ensenyar-te com pots pagar una compra amb Bizum utilitzant ruralvia pay, l’app de pagament mòbil que posem a la teva disposició les entitats de el Grup Caixa Rural. T’animes a descobrir-lo amb nosaltres?

Passos per pagar una compra amb Bizum

Per a una empresa, hi ha innombrables avantatges a afegir Bizum com a mètode de pagament per a la seva web comercial. No només permet que el seu ecommerce facilite el pagament amb total seguretat, sinó que li permet obtenir una gran taxa de fidelització de clients i un seguiment continu de totes les operacions cobrades amb Bizum.

Ara que coneixem aquests beneficis per al comerç, veurem com pots seguir el procés com a client. Aquests són els passos que has de completar per formalitzar la teva compra a través d’Bizum:

  • Descarrega la app ruralvía ​​pay. El primer pas és descarregar l’app ruralvía ​​pay a Google Play o en l’App Store. A més de pagar per Bizum, tens l’oportunitat de gaudir amb altres opcions com els teus pagaments des del mateix mòbil.
  • Fes-te amb la clau Bizum. Entra a l’app ruralvia pay i accedeix a ajustos> ajustos bizum> clau bizum. Més endavant podràs sol·licitar una nova o modificar des d’aquest apartat en el cas que l’hagis perdut.
  • Tria Bizum com a mitjà de pagament. Un cop tingues els productes al carret, has de triar Bizum a l’hora de pagar. En aquest moment, és important que aprengues a realitzar compres en línia segures per evitar els ciberdelictes i no caure en una estafa d’última hora.
  • Acaba l’operació amb èxit. Posa el teu número de telèfon i la teva clau Bizum, per rebre un codi SMS al mòbil. Quan ho introdueixis hauràs acabat l’operació, així que assegura’t que t’ha arribat tota la informació a l’correu electrònic.

Com veus, el procediment és realment fàcil. Et recomanem que explores totes les funcionalitats de Bizum al teu mòbil, com realitzar donacions a ONGs indicant el nom de beneficiari, escollint el llistat amb les ONG amb les que vols col·laborar i incloent la quantitat a donar.

El Bizum europeu, una forma de pagament per a tots

El futur d’aquesta eina digital passa, sens dubte, pel cooperativisme a nivell europeu. Caixa Rural és una de les dotze cooperatives de crèdit espanyoles que s’ha sumat a el «Bizum europeu», una iniciativa que pretén oferir als usuaris una solució de pagaments paneuropea unificada i innovadora, que ofereixi una targeta per a consumidors i comerciants en tota Europa, un moneder digital i pagaments «P2P» o «xarxa entre parells».

D’aquesta manera, les entitats s’uneixen a EPI Interim Company, responsable d’iniciar la implementació de l’European Payments Initiative (EPI), que ja compta amb el suport de bancs en altres països com Polònia o Finlàndia. El Bizum del futur serà una forma de pagament única, còmoda i segura que permetrà als usuaris completar tots les seves compres en qüestió de segons.