CAIXA BENICARLÓ vol premiar als joves estalviadors

A través del nostre programa per a joves hem organitzat una promoció especial per a reconèixer l’esforç dels joves que aconseguisquen estalviar mes a mes. Sortejarem cinc càmeres de fotos instantànies i un Samsung Galaxy S9+.  Vols saber com participar?

Tots els clients de CAIXA BENICARLÓ que tinguen entre 14 a 30 anys i tinguen Compte Jove poden participar en la promoció “Con Joven in, captura momentos únicos”. Tan sols serà necessari que fins el 28 de febrer de 2019, aquest dia inclos, aconseguisquen augmentar 50€ el saldo del seu compte corrent i/o llibreta d’estalvi Jove. Només per tenir 50€ més l’1 de març de 2019 ja comptaran amb una participació per a una de les cinc càmeres instantànies.

A més, per a aquells joves de CAIXA BENICARLÓ que estiguen disposats a realitzar un esforç major, si aconsegueixen acabar els tres mesos que dura la promoció amb un increment de 100€ en el seu compte o llibreta Jove, hauran aconseguit una participació per al sorteig d’un Samsung Galaxy S9+! I, també, tindran dues participacions per a optar a guanyar una de les càmeres.

Anem a posar un exemple pràctic! Imaginem-nos que el saldo d’un els joves de CAIXA BENICARLÓ té l’1 de desembre de 2018 un total de 400€. L’1 de març de 2019 revisa el seu saldo i ha aconseguit acabar el mes de febrer amb un saldo mitjà mensual de 650€, és a dir, ha estalviat 250€. Açò significarà que el nostre jove comptarà amb dues participacions per al sorteig del mòbil i cinc participacions per al sorteig d’una de les cinc càmeres fotogràfiques.  No serà vàlid, sota cap circumstància, que l’origen de l’increment de saldo siga un traspàs d’altres comptes corrents i/o llibretes d’estalvi de CAIXA BENICARLÓ.

A més, per a tots aquells joves que no són clients de CAIXA BENICARLÓ i volgueren participar en la promoció “Con Joven in, captura momentos únicos”, podran obrir-se un compte corrent i/o llibreta d’estalvi Jove i, només pel fet d’unir-se al nostre col·lectiu Jove, comptarà amb cinc participacions extra per al sorteig de les càmeres de fotos. Després, dependrà de la seua capacitat d’estalvi i de com evolucione el seu saldo mitjà mensual, anirà sumant noves participacions.

En aquesta promoció, a més de CAIXA BENICARLÓ, participen altres 13 Caixes Rurals i Banc Cooperatiu Español.  El 22 de març de 2019 realitzarem el sorteig, tant de les cinc càmeres de fotos instantànies com del Samsung Galaxy S9+, entre totes les participacions aconseguides pels clients i, un notari s’encarregarà d’extraure 15 participacions per al sorteig de les 5 càmeres de fotos, 5 guanyadors i 10 reserves, i 5 participacions per al sorteig del mòbil, 1 guanyador i 4 reserves. A partir d’aquest moment, l’entitat financera de la qual siguen clients els guanyadors es posarà en contacte amb ells.

Per tant, si un dels joves de CAIXA BENICARLÓ resulta ser un dels guanyadors, serem nosaltres mateixos els qui ens posarem en contacte amb el jove, per telèfon o carta certificada, per a explicar-li la forma d’arreplegar el seu premi.  Des de l’entitat s’intentarà almenys tres vegades, en un termini de 15 dies naturals,  contactar amb el client però, si no s’aconsegueix,  el premi serà adjudicat al següent client reserva

En principi, el jove premiat haurà d’acostar-se a la seua oficina habitual per a arreplegar la càmera o el mòbil i signar un document d’acceptació al premi.  Si un dels premiats és un jove de CAIXA BENICARLÓ menor d’edat, entre 14 i 17 anys, serà imprescindible que siguen els seus tutors o representants els qui actuen en el seu nom i representació.

Pots revisar tots els detalls de la promoció “Con Joven in, captura momentos únicos” en les bases legals que estan publicades en la web de Joven In. https://joven-in.com/captura-momentos-unicos-con-joven

Molta sort a tots! I, ja saps, ara amb el nostre Compte Jove estalviar pot tenir premi.