El calendari de Caixa Benicarló 2020 ja té fotografies guanyadores

Caixa Benicarló ha escollit les 12 fotografies guanyadores del seu Concurs Fotogràfic amb temàtica “Fotografia de Patrimoni de Benicarló, Càlig i Peníscola” que ha convocat per dissenyar el seu Calendari 2020.

Els 5 guardonats són Aurelio López Belmonte, Miquel Àngel Ferreres Coll, J. Agustín Cerdà Ferrer, Fernando Roldán Vinuesa i Elena Tortajada Peinado. El jurat, format per diversos membres de l’àrea de Mitjans de Caixa Benicarló i encapçalat pel president de l’entitat, Vicent París, i el director general, José Manuel Galán, ha escollit les 12 fotografies guanyadores que formen part de les làmines corresponents a cada mes del calendari de l’any 2020, editat per Caixa Benicarló.

“Agraïm la participació a totes les persones que ens han enviat les seues obres. Hem valorat que siguen fotografies tant del patrimoni arqueològic, urbà, natural i micro patrimoni de les tres poblacions on la nostra entitat compta amb oficines. A més, els criteris de valoració del jurat han estat l’originalitat, l’enfocament, l’emoció transmesa, la qualitat estètica, compositiva i tècnica de les fotografies”, ha explicat el director general de l’entitat, José Manuel Galán.

Premis

Les persones premiades rebran una caixa d’experiència tipus “Smart Box” o similar, a més del reconeixement públic i un exemplar del calendari editat.

El calendari de Caixa Benicarló 2020 es presentarà oficialment el proper dimecres 4 de desembre (12 hores) a l’espai de Caixa de l’Avinguda Joan Carles I, nº18.