CAIXA BENICARLÓ PARTICIPA EN LA TROBADA AMB XIMO PUIG DE L’ASSOCIACIÓ VALENCIANA DE COOPERATIVES DE CRÈDIT

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha rebut en audiència a l’Associació Valenciana de Cooperatives de Crèdit, de la qual forma part Caixa Benicarló. Puig ha reconegut estes entitats com a “aliades” de la política financera del Consell, ja que realitzen un important paper en la lluita contra l’exclusió financera a la Comunitat Valenciana. També ha ressaltat que són entitats que ofereixen un model de banca cooperativa de proximitat i promouen un sector financer vinculat al territori i a les persones.

Aquesta associació està formada per les tretze cooperatives de crèdit que es van mantenir independents davant els processos de fusió amb grups financers derivats de la crisi i han estat representades pels seus presidents i directors generals en la trobada. Com a representants de Caixa Benicarló van assistir el seu president, Vicent París, i el director general de l’entitat financera benicarlanda, José Manuel Galán. Junt a Caixa Benicarló, l’associació la integren Caixa Rural Vinaròs, Caja Rural Central, Caixa Popular, Caixa Rural La Vall San Isidro, Caja Rural San José de Almassora, Caja Rural Nuestra Señora de la Esperanza de Onda, Caixa Rural d’Algemesí, Caja Rural San José de Alcora, Caixa Rural de L’Alcudia, RuralNostra, Caja Rural de Albal i Caixa Rural Les Coves de Vinromà.

Aquestes entitats disposen d’una gran solidesa financera i patrimonial, amb més de 5.000 milions d’euros d’actius i uns fons propis de 400 milions d’euros. Amb una àmplia xarxa d’oficines repartida per tota la Comunitat Valenciana, més de 185 sucursals obertes al públic i un col·lectiu de treball de prop d’1.000 persones al servei dels clients.

Continuar leyendo «CAIXA BENICARLÓ PARTICIPA EN LA TROBADA AMB XIMO PUIG DE L’ASSOCIACIÓ VALENCIANA DE COOPERATIVES DE CRÈDIT»

CAIXA BENICARLÓ REGALA 3156 AGENDES ALS ESCOLARS DE PRIMÀRIA DE BENICARLÓ, CÀLIG I PENÍSCOLA

Caixa Benicarló destina este curs 2017-18 una important partida econòmica a les agendes escolars dels alumnes de Primària dels centres educatius de Benicarló, Càlig i Peníscola. L’entitat financera benicarlanda regala així 3156 agendes per a l’alumnat a través d’una campanya que va posar en marxa ara fa 11 anys.

Tal i com ha destacat el director general de Caixa Benicarló, José Manuel Galán: “En la nostra aposta per l’educació, i dins de la campanya que vam encetar al 2007, hem tornat a facilitar gratuïtament  les agendes als alumnes de Primària dels col·legis de Benicarló, Càlig i Peníscola. En total són 3156 agendes i van destinades a l’alumnat del Col·legi Públic Jaime Sanz de Peníscola, al Felicinda Colell de Càlig, i pel que fa a Benicarló, a l’Ángel Esteban, al Mestre Eduardo Martínez Ródenas, al Mestre Francesc Catalán, i al Marqués de Benicarló, a més del concertat Ntra. Sra. de la Consolación”.

Caixa Benicarló recolza també l’educació, ajudant els alumnes amb el Xec Escolar i les Beques a l’Excel·lència Acadèmica amb més de 63.000 euros.

La Fundació Caixa Benicarló repartix 13.000€ amb les Beques a l’Excel·lència Acadèmica

Caixa Benicarló ha entregat les Beques a l’Excel·lència Acadèmica que en esta XXIena edició ha premiat 13 alumnes amb un total de 13.000€. Els guardonats, a qui se’ls reconeix el seu mèrit i esforç per les notes obtingudes en les proves d’accés a la Universitat, són fills de socis de l’entitat i pertanyen a instituts de Benicarló i Peníscola. Tots ells han rebut una beca individual de 1.000€ que destinaran al estudis universitaris i superiors que comencen en este curs 2017-2018.

El lliurament de les beques ha tingut lloc dissabte 9 de setembre al matí al saló d’actes de Caixa Benicarló. L’acte ha comptat amb la presència del primer tinent d’alcalde, Domingo Roca, el regidor d’Educació, Ximo Bueno, el president de Caixa Benicarló, Vicent Parí,s i el director de l’entitat financera, José Manuel Galán. Per part dels instituts d’on procedeixen els alumnes guardonats s’ha comptat amb la directora de l’IES Ramón Cid, Maite Forés, el director del Col·legi La Salle, Fernando Febrer, la representant de l’IES Joan Coromines, Mª Jesús Castillo i la secretària del IES Alfred Ayza, Mª Teresa Moros.

Les Beques a l’Excel·lència Acadèmica de Caixa Benicarló afavorixen els fills dels socis de l’entitat bancària que compleixen determinats vincles comercials, a la vista de les avaluacions obtingudes en les proves d’accés a la Universitat. Els alumnes becats en esta edició són els següents: Lara Albiol Pitarch (IES Ramón Cid), Isabel Caldés Riba (IES Alfred Ayza) Paula Díaz Gutiérrez (IES Ramón Cid), Pau Llopis Tejedor (IES Joan Coromines), Joana Lluch Miralles (IES Joan Coromines), Raquel Marzal Monfort (IES Ramón Cid), Aitor Pitarch Ayza (IES Ramón Cid), Blanca Ramia Guillén (IES Joan Coromines), Júlia Redón Pla (La Salle), Patricia Ros Morales (IES Ramón Cid), Didac Saura Martínez (IES Ramón Cid), Marc Simó Guzmán (IES Alfred Ayza) i Carla Vicent Rodríguez (IES Ramón Cid).

El director de Caixa Benicarló , José Manuel Galán, ha recordat que amb esta 21 edició de les beques d’Excel·lència hem becat a un nombre total de 154 alumnes i l’import absolut de la contribució de Fundació Caixa Benicarló ha estat en estos 21 anys de 147.742,56€. Les Beques d’Excel·lència són la nostra clara aposta per invertir en la formació del capital humà. Per això, reconeixem l’excel·lència acadèmica com a un premi al rigorós treball i esforç intel·lectual d’estos 13 alumnes dels instituts de Benicarló i Peníscola”.

Caixa Benicarló ha informat també que ja s’han convocat les bases de la nova edició per al curs 2017-2018 que es poden consultar al web de l’entitat www.caixabenicarlo.es

RGAAsistencia Familiar, una nova assegurança de decessos per als moments més difícils

A Espanya hi ha uns 20 milions de persones que compten amb una Assegurança de Decessos, un producte que facilita i agilita els tràmits quan mor una persona i que permet que en aqueix moment els familiars no hagen d’ocupar-se dels temes burocràtics.

Seguros RGA, l’asseguradora del Grup Caixa Rural, atenta a les necessitats dels seus clients, ha creat la nova Assegurança de Decessos RGAAsistencia Familiar, amb la qual es farà càrrec de tots els detalls que envolten a una defunció, permetent que la família del difunt estiga acompanyada en tot el procés ja que cobreix totes les necessitats en aqueixos difícils moments de duel, oferint, a més, un preu competitiu.

L’Assegurança RGAAsistencia Familiar no solament s’encarrega de prestar el servei funerari contractat per l’assegurat, sinó que va més enllà, pensant en la persona difunta però també en la seua família, que estarà acompanyada i assistida en tot el procés pels gestors familiars que Seguros RGA posa al servei de la família. Aquests realitzen un acompanyament personal i s’ocupen de les gestions necessàries, facilitant també la tramitació dels documents legals. Aquesta assegurança també ofereix Assistència Jurídica, que inclou assessorament telefònic per a consultes legals, a més de l’elaboració del testament a través d’internet. L’Assistència Psicològica als familiars és un altre dels serveis inclosos en l’Assegurança RGAAsistencia Familiar.

Però açò no és tot, perquè a través de l’assegurança RGAAsistencia Familiar, Seguros RGA ofereix Assistència Mundial, que inclou el trasllat i la repatriació del difunt i el retorn anticipat del familiar, a més de les despeses mèdiques, farmacèutics i d’hospitalització per malaltia o accident en l’estranger.

Amb aquest nou producte, Caixa Benicarló pretén acostar-se més a les necessitats dels clients amb la finalitat de seguir oferint-los la protecció que necessiten, amb la garantia de Seguros RGA i el Grup Caixa Rural.

Més informació www.caixabenicarlo.es