Creix l’ús de Bizum entre els usuaris espanyols i es consolida en comerç electrònic


Bizum va superar els 800 milions d’operacions durant 2021


• Amb més de 19 milions d’usuaris també va superar els 40.000 millions
d’euros de volum associat des del seu llançament
• Durant 2021 es van enviar més de 16 bizums per segon entre
particulars
• Els bizumers van fer 5,3 milions de compres online per valor de 320
milions d’euros durant el passat any
• El nombre d’e-commerce que accepten pagaments amb Bizum es va multiplicar
per 2,8 fins arribar als 26.700 comerços


Bizum, la solució de pagament immediat per mòbil de la banca espanyola, i amb la qual Caixa Benicarló també està adherida, va continuar durante 2021 amb el seu creixement en usuaris, transaccions i volums associats a les mateixes. Al mateix temps va avançar en la seua consolidació com a mètode de pagament en comerços online.


Durant l’any passat, Bizum va arribar a la xifra de 800 milions de transaccions totals des del seu llançament, amb un volum associat de 40.000 milions d’euros. A més a més, la solució de pagament por mòbil va superar els 19 milions d’usuaris.


Des de la direcció general de Bizum, Ángel Nigorra assegura: “Seguim tenint al cap l’objectiu de ser el mètode de pagament preferit pels espanyols. Continuem creixent i consolidant el nostre servei, al temps que les nostres entitats
incorporen noves solucions per a ampliar la seua oferta amb Bizum i continuar sent útils als seus clients en el seu dia a dia».

Només durant el 2021, els bizumers van fer 505 milions d’operacions entre particulars, amb un volum total de 26.000 milions d’euros i un import mig per operació de 51€. El número d’operacions registrades mostra que, durante el darrer any, els espanyols van fer, de mitjana, més de 16 bizums per segon per tancar comptes entre amics i familiars. Només l’1 de diciembre, es van registrar 2,4 milions d’estes transacciones (quasi 28 per segon).

Pel que fa a pagaments a e-commerce, els bizumers van realitzar 5,3 milions de compres per valor de 320 milions d’euros. Sens dubte aquestes xifres s’han vist impulsades pel notable increment del nombre de comerços en línia que accepten pagaments amb Bizum, que gairebé es va triplicar durant el passat any fins assolir els 26.700 comerços.

Cal destacar que l’any passat es va produir el rècord d’operacions diàries a e-commerce amb Bizum. Concretament, el 26 de novembre (Black Friday), es van fer 44.000 compres per valor de 3,2 milions d’euros.

Auge del pagament presencial i la solidaritat

Durant el 2021, els bizumers han pogut realitzar els pagaments presencials mitjançant

QR a les administracions de Loteries i Apostes de l’Estat. El número d’operacions presencials amb Bizum va ser de 120.000 (56% pagaments i 44%, cobraments de premis), per valor d’11,6 milions d’euros (14% pagaments i 86% cobraments).

Només el 21 de desembre, dia previ a la Loteria de Nadal, se’n van fer 1.300 pagaments de bitllets de loteria amb Bizum, per valor de 43.000 euros. Posteriorment al sorteig, el dia 23, els bizumers es van acostar a la seva administració per cobrar 6.800 premis per 2 milions d’euros.

Per la seva banda, 2021 també ha suposat el creixement de Bizum com a mitjà de pagament solidari. Els bizumers van fer 368.000 donacions per valor de 15 milions d’euros. De fet, només durant el passat any es va duplicar el número d’ONG que admeten donacions amb Bizum, fins a assolir les 5.200.

Perspectives 2022

Les perspectives per al 2022 contemplen assolir els 75.000 comerços actius i 23 milions d’usuaris. Pel que fa a transaccions, els objectius se centren en arribar a 800 milions de transaccions entre particulars i superar els 20 milions en comerç electrònic.

Una iniciativa conjunta de la banca espanyola

Bizum és una solució de pagament immediat, de compte a compte, a través del mòbil, els avantatges dels quals per a l’usuari són: la universalitat, en estar disponible a qualsevol Smartphone i sense haver de canviar de banc, per estar interconnectada pràcticament amb tots; la comoditat, ja que no és necessari conèixer el número de compte del destinatari, sinó només incloure el número de telèfon mòbil (o seleccionar el contacte a l’agenda del nostre telèfon); la rapidesa, atès que en menys de 5 segons els diners estan al compte del destinatari; i la seguretat i la confiança derivada de comptar amb el suport de la banca espanyola i utilitzar les seves aplicacions i mesures de seguretat, sense haver d’aportar-se dades addicionals.

Bizum és un projecte conjunt que s’emmarca entre les iniciatives d’innovació digital de la banca espanyola, un nou servei en matèria de pagaments<br>amb què els bancs amplien l’oferta de serveis de pagament als clients.

La suma conjunta de les entitats participants en Bizum, entre les quals es trobe Caixa Benicarló, ja representa una quota de mercat proper al 99%. Bizum continua treballant per a l’adhesió de noves entitats.

Com es pot pagar una compra amb Bizum?

Descobreix com pagar en comerços electrònics amb Bizum i ruralvía ​​pay. Gaudeix de pagar amb les compres en línia amb total comoditat, rapidesa i seguretat.

És possible que, si utilitzes la banca digital de ruralvía ​​en el teu dia a dia, ja hages pagat als teus amics amb Bizum més d’una vegada. És un mètode fàcil i còmode per saldar tots els teus deutes quan no portes diners en efectiu o necessites tornar-li els diners d’un regal a un familiar.

El que molta gent no sap és que Bizum també et permet pagar les compres en línia. Això és un gran avantatge per organitzar totes les compres en comerços electrònics des del dispositiu mòbil, amb comoditat i molta rapidesa.

En aquest article volem ensenyar-te com pots pagar una compra amb Bizum utilitzant ruralvia pay, l’app de pagament mòbil que posem a la teva disposició les entitats de el Grup Caixa Rural. T’animes a descobrir-lo amb nosaltres?

Passos per pagar una compra amb Bizum

Per a una empresa, hi ha innombrables avantatges a afegir Bizum com a mètode de pagament per a la seva web comercial. No només permet que el seu ecommerce facilite el pagament amb total seguretat, sinó que li permet obtenir una gran taxa de fidelització de clients i un seguiment continu de totes les operacions cobrades amb Bizum.

Ara que coneixem aquests beneficis per al comerç, veurem com pots seguir el procés com a client. Aquests són els passos que has de completar per formalitzar la teva compra a través d’Bizum:

  • Descarrega la app ruralvía ​​pay. El primer pas és descarregar l’app ruralvía ​​pay a Google Play o en l’App Store. A més de pagar per Bizum, tens l’oportunitat de gaudir amb altres opcions com els teus pagaments des del mateix mòbil.
  • Fes-te amb la clau Bizum. Entra a l’app ruralvia pay i accedeix a ajustos> ajustos bizum> clau bizum. Més endavant podràs sol·licitar una nova o modificar des d’aquest apartat en el cas que l’hagis perdut.
  • Tria Bizum com a mitjà de pagament. Un cop tingues els productes al carret, has de triar Bizum a l’hora de pagar. En aquest moment, és important que aprengues a realitzar compres en línia segures per evitar els ciberdelictes i no caure en una estafa d’última hora.
  • Acaba l’operació amb èxit. Posa el teu número de telèfon i la teva clau Bizum, per rebre un codi SMS al mòbil. Quan ho introdueixis hauràs acabat l’operació, així que assegura’t que t’ha arribat tota la informació a l’correu electrònic.

Com veus, el procediment és realment fàcil. Et recomanem que explores totes les funcionalitats de Bizum al teu mòbil, com realitzar donacions a ONGs indicant el nom de beneficiari, escollint el llistat amb les ONG amb les que vols col·laborar i incloent la quantitat a donar.

El Bizum europeu, una forma de pagament per a tots

El futur d’aquesta eina digital passa, sens dubte, pel cooperativisme a nivell europeu. Caixa Rural és una de les dotze cooperatives de crèdit espanyoles que s’ha sumat a el «Bizum europeu», una iniciativa que pretén oferir als usuaris una solució de pagaments paneuropea unificada i innovadora, que ofereixi una targeta per a consumidors i comerciants en tota Europa, un moneder digital i pagaments «P2P» o «xarxa entre parells».

D’aquesta manera, les entitats s’uneixen a EPI Interim Company, responsable d’iniciar la implementació de l’European Payments Initiative (EPI), que ja compta amb el suport de bancs en altres països com Polònia o Finlàndia. El Bizum del futur serà una forma de pagament única, còmoda i segura que permetrà als usuaris completar tots les seves compres en qüestió de segons.

Prepara un bon pressupost domèstic i millora la salut financera de la teva família

En l’estalvi, com en la vida, tot és començar.  Anem a ajudar-te a què tingues un pressupost domèstic llest per a preparar el començament del mes i organitzar els teus objectius d’estalvi a llarg termini.

Una de les bases per a complir tots els nostres objectius d’estalvi repartits de manera mensual és preparar un pressupost domèstic a l’altura. Si tots posem un granet de sorra a casa, aconseguirem que totes les partides estiguen controlades des del principi. I és que, encara que fer un pressupost domèstic semble difícil, amb unes bones bases de planificació no tenim per què preocupar-nos. El primer pas consisteix en pensar amb perspectiva, per a no atabalar-se, i la resta ve rodat.

Així que t’explicarem en 6 passos com tenir els teus comptes ben lligats des de principis del mes, perquè quan vages a comprar al supermercat o t’emportes algun capritx sàpigues exactament quant estàs gastant.

6 passos per a elaborar el teu pressupost domèstic amb facilitat

L’informe trimestral de l’economia espanyola del Banc d’Espanya, afirma que “la tendència a la recuperació de la despesa de les famílies s’hauria frenat en el quart trimestre de l’any” per l’arribada de la segona ona. Aquest 2021 és molt important que estiguem al corrent de les nostres finances per a cuidar la nostra salut financera, seguint estos consells:

1*Pensa en els teus comptes com si fosses una empresa.

Per a no perdre’t en partides d’ingressos i despeses interminables, sempre pots aplicar tècniques noves. Imagina que ets el comptable d’una empresa i distribueix els teus comptes en actius, o el que tens, i passiu, o el que deus.

2*Classifica estos comptes en diferents partides.

El següent pas ens demostra que estalviar, a part de ser fàcil, pot ser divertit. En Les meves finances, l’eina que tenen a la seva disposició els clients de les entitats del Grup Caixa Rural, pots distingir els teus ingressos i despeses en categories com a “Hipoteca”, “Cursos extraescolars” o “Mascotes”, la qual cosa et facilita molt la tasca.

3*Ara que tens un document detallat, converteix-lo en una imatge. Amb una taula, pots tenir totes les categories que has fet organitzades de manera visual, per a veure per on has de retallar. Posa els ingressos (estables i recurrents) en una columna, i les despeses (fixos, recurrents i imprevistos) en una altra.

4*Fes el mateix per al teu patrimoni.

Pots pensar que la teva llar és una empresa, però, per què no fer el mateix amb els teus immobles i la teva riquesa? Prepara una altra taula on incloguis un balanç entre actius (compte corrent, habitatges, accions…) i passius (hipoteques, préstecs…).

Si fas este procés una o dues vegades a l’any, tindràs un marc global de totes les teves finances per als impostos o per a qualsevol ocasió en què el necessites.

5*Comença a retallar per a ajustar la despesa.

Ara que tens les taules amb el teu pressupost domèstic, el procés és molt més senzill. Només has de dedicar-te a triar aquelles despeses innecessàries i rebutjar-les, a més de controlar aquelles que són recurrents. En Les meves finances pots programar metes d’estalvi que t’ajuden a complir els teus objectius i estalviar dia a dia a la teva sense adonar-te.

6*Mantingues la motivació al llarg del temps.

Albert Einstein deia que hi ha una força motriu més poderosa que el vapor, l’electricitat i l’energia atòmica: la voluntat. Si compleixes els teus propòsits i mantens el teu pressupost domèstic, mes a mes, veuràs com la motivació ve sola i comences a reduir les despeses formiga en la teva vida.

Què et sembla esta guia amb 6 consells per a preparar el teu pressupost domèstic? Al final, tot és qüestió de recopilar la informació i posar-la en una imatge que ens servisca per a prendre decisions econòmiques amb fonament.

Si vols comptar amb Les meves finances per a elaborar els teus comptes amb facilitat i cuidar de la teva salut financera, només has de fer-te client d’una entitat del Grup Caixa Rural. Per a això, has de descarregar-te l’app ruralvía mòbil, prémer el botó ‘Fes-te Client’ i seguir els passos que t’anirà marcant el procés.

Tria l’entitat de Caixa Rural de la qual et vullgues fer client.

Completa la informació que et sol·licitem a través d’un formulari.

Serà important que tingues el DNI a mà per a poder enviar-ho en el moment.

Rebràs una vídeotrucada per a confirmar la teva identitat.

Finalitzaràs el procés signant els documents de manera online.

Si tens dificultats per a formalitzar el procés per la via digital o prefereixes emprar el telèfon, recorda que pots telefonar al número 913 346 780 de dilluns a divendres, entre les 09.00 fins a les 21.00 hores, o el dissabte fins a les 15.00 hores.

Si vols assessorament sobre el teu estalvi, compta amb les entitats del Grup Caixa Rural.

I per últim, en tot el procés per a preparar un pressupost domèstic amb ingressos i despeses familiars, sempre ve bé comptar amb ajuda per a decidir com estalviar, quina alternativa tens per a buscar rendibilitat o com preparar una successió o herència. Introdueix les teves dades en aquest formulari perquè la teva entitat del Grup Caixa Rural de confiança t’oferisca informació personalitzada.

Apren a fer compres online segures

Amb l’arribada del Black Friday, aquest divendres 27 de novembre, els comerços ens ofereixen sucoses ofertes i promocions tan en les botigues físiques com online. Aquest 2020, és més important que mai donar suport a la seua activitat econòmica, però si optem per comprar per internet, hem de fer-ho sempre en el marc de les compres online segures.

El VII Estudi Anual d’ECommerce 2020 elaborat per l’Associació Mundial de Comunicació, Publicitat i Màrqueting digital (IAB Spain) sosté que 7 de cada 10 usuaris realitza les seues compres de manera online, amb una despesa mitjana de 68€ mensuals. L’estudi afirma, també, que les raons per les quals aquests usuaris confien en les pàgines web es basen en factors com una bona experiència prèvia (81%), l’existència de formes de pagament segures (76%) i les bones intencions que els transmet la pàgina web de compra (65%).

Les mesures més eficaces per a fer les nostres compres online

Com podem comprovar, comprar en internet de manera segura s’ha convertit en el pa de cada dia per a moltes famílies, que prefereixen adquirir la seua roba o la compra mensual sense haver d’eixir al carrer. Això, en època de coronavirus, s’ha convertit en un factor de prevenció, però també ha donat lloc a un augment en el nombre de ciberdelictes.

Aquestes són algunes de les mesures més eficaces perquè pugues comprar online de la forma més segura, sobretot si sols fer-ho en pàgines de comerç d’altres països, on existeix la possibilitat que no hi haja tants mètodes de protecció.

Fixa’t bé en la garantia. A l’hora d’examinar les ofertes de la botiga, tingues en compte la garantia que està establida per la legalitat. A Espanya és de dos anys per als productes nous, entre sis mesos i un any per als de segona mà, segons si compres a un particular o a un profesional, i tres mesos per a les reparacions.

Comprova el mètode de pagament. En el cas que solament pugues realitzar el pagament per transferència, és millor que no continues l’operació. Has de buscar mètodes de pagament segurs i variats, a més de comprovar de primera mà les despeses d’enviament per a la teua comunitat autònoma. En aquest aspecte, les targetes virtuals són grans aliades per a planificar totes les teues despeses i reforçar la teua seguretat enfront dels ciberdelictes.

Busca informació sobre la botiga. Si no coneixes molt bé el comerç, sempre és bona idea donar una ullada a les ressenyes. En llocs com Amazon o Google Shopping i en apps com Influester tens un gran mercat amb opinions de tota classe, per a conèixer de primera mà si els béns d’una botiga són de fiar o no.

Tingues cura amb les Wifis públiques. En moltes ocasions, no prestem importància a la necessitat de comptar amb mesures de seguretat mòbil per a protegir-nos en internet. Les Wifis públiques són fàcils de hackejar, així que no és recomanable comprar els nostres productes a través d’elles.

Descarrega apps de llocs oficials. Abans de comprar un producte, és possible que apareguen algunes finestres emergents que et demanen instal·lar una app per a completar la compra. El millor és que verifiques que aquestes apps són oficials i es poden descarregar des de Google Play i Apple Store, perquè és l’única manera d’assegurar-te que compleixen els paràmetres que busques en les teues compres online segures.

Compra en comerços CES. El Comerç Electrònic Segur (CES) garanteix que l’establiment compta amb un protocol de seguretat doble que verifica la teua identitat a l’hora de pagar amb les teues targetes. A través d’un One Time Password (OTP) se’t demanarà una contrasenya d’un sol ús, que et permetrà comprar el teu producte sense dificultats.

Comptat i debatut, sempre és convenient que investigues l’origen de la botiga i els seus mètodes de pagament, però també que tingues en compte el lloc des del qual et connectes a internet. Si segueixes aquests passos un a un, tindràs una bona guia per a afrontar les teues compres online segures amb tota tranquil·litat.

L’Institut Nacional de Ciberseguretat (Incibe) i el Ministeri De Sanitat, Serveis Socials i Igualtat han preparat un informe, «Compra segura en Internet», que et proporciona moltes altres mesures per a salvaguardar les teues dades quan gestiones les teues compres.  Dona-li una ullada i anima’t a escriure un decàleg propi que tinga en compte els teus hàbits de compra i estalvi en la xarxa.

Els mètodes de pagament segur del Grup Caixa Rural

Els clients del Grup Caixa Rural poden realitzar les seues compres online usant els mètodes de pagament que els facilita la seua entitat, amb targetes o fins i tot utilitzant Bizum en els comerços electrònics que ho admeten.

Cadascuna de les entitats que conformen el Grup Caixa Rural treballa per a oferir la major seguretat als seus clients en les compres online, amb els mètodes de pagament segur que els ofereixen l’app Ruralvía Pay (disponible en Google Play o l’Apple Store), Google Pay, Samsung Pay o Apple Pay, en funció del dispositiu que utilitzen.

Si encara no eres client, però t’agradaria formar part de la nostra família i gaudir de la tranquil·litat de realitzar compres online segures, pots acudir a la teua oficina de confiança, o realitzar el procés descarregar-te l’app ruralvía mòbil, prémer el botó ‘Fes-te Client’ i seguir els passos que t’anirà marcant el procés.

-Tria l’entitat de Caixa Rural de la qual et vulgues fer client.

-Completa la informació que et sol·licitem a través d’un formulari.

-Guarda el DNI a prop per a enviar-lo quan te’l demanem.

-Rebràs una videotrucada per a confirmar la teua identitat.

-El procés acabarà amb la signatura online dels documents.

Caixa Benicarló llança el servei ‘Mis Finanzas’

‘Mis Finanzas’ és un nou servei per als clients de Caixa Benicarló usuaris de ruralvía, la banca online de l’entitat, que els permet gestionar els seus diners de manera autònoma, ràpida, còmoda i senzilla.

A través d’aquesta nova eina, disponible en ruralvía i ruralvía mòbil, els usuaris podran conèixer la situació i evolució del seu estat financer per al total control de les seues finances de forma més clara i amigable que fins ara.

Per a una millor anàlisi, en ‘Mis Finanzas’ les despeses es divideixen de manera automàtica en blocs com a Llar, Serveis, Impostos, Restaurants, Oci i Transport. A més, permet als usuaris establir metes d’estalvi. Una interessant funcionalitat que possibilita configurar objectius d’estalvi a curt, mitjà i llarg termini.

L’eina també compta amb un calendari financer per a poder consultar la informació de tot l’any, mensualment o dia a dia.

Pròximament, ‘Mis Finanzas’ incorporarà noves funcionalitats. Permetrà comparar despeses i ingressos entre perfils similars; es podrà fer una previsió de despeses; crear pressupostos per categories i comprovar com afectaria una nova despesa a la salut financera de l’usuari.

Aquest nou servei se inclou amb el pla de digitalització que Caixa Benicarló està duent a terme per a conjuntar la connexió tecnològica i emocional de l’entitat amb els seus clients. Un pas més en la humanització de la relació digital entitat-client, ja que quan les persones connecten es genera entre elles una relació de confiança mútua. Una confiança i proximitat que en l’àmbit digital de l’entitat, aconsegueix posant a la disposició dels seus clients eines financeres tecnològiques amb les quals sentir-se igual de prop que quan acudeixen a la seua oficina.

Impulsem les vendes dels comerços amb PayGold

Els clients de Caixa Benicarló poden començar a explotar el servei de PayGold per a augmentar les seues vendes a distància.

A Caixa Benicarló hem posat en marxa PayGold, un nou servei mitjançant el qual els comerços clients de l’entitat tenen la possibilitat d’oferir el pagament d’una compra a través d’un email o un SMS.

PayGold, és una fórmula nova per a gestionar les vendes a distància sense necessitat de tindre una pàgina web. Gràcies a aquest servei, autònoms i empreses tindran la possibilitat de cobrar les seues vendes de forma no presencial, gràcies a l’enviament d’una sol·licitud al client, via email o via SMS, perquè puga executar el pagament de la compra amb la seua targeta.

Els principals avantatges del servei PayGold són:

    Seguretat, tant per al client del comerç, que haurà d’autenticar la seua identitat abans de realitzar el pagament de la compra, com per al comerç, que no es veurà obligat a guardar dades de targetes.

      Rapidesa, ja que el comerç no necessita tindre pàgina web ni ordinador. Podrà enviar la sol·licitud de pagament al client des del seu propi mòbil. El client, per part seua, només haurà de prémer sobre l’enllaç rebut en el seu e-mail o com SMS. En un instant serà redirigit a la passarel·la de pagament on podrà introduir les seues dades per a realitzar l’abonament de la compra.

         Senzillesa, ja que el comerç tan sols haurà d’emplenar les dades bàsiques de la compra i triar com vol fer-li arribar la sol·licitud de pagament al seu client, a través de correu electrònic o de SMS. El client rebrà la notificació amb un enllaç perquè puga començar el procés per a realitzar el pagament.

Esperem que amb aquest nou servei els nostres comerços puguen augmentar les seues vendes a distància.

Caixa Benicarló al teu costat, #LaNostraGent #ElNostreCompromís

Google Pay arriba a Caixa Benicarló

Caixa Rural Benicarló, l’entitat bancària benicarlanda,  posa des d’avui a la disposició dels seus clients Google Pay. Un servei de pagament per mòbil fàcil, ràpid i segur per a pagar en botigues, pagaments online i en apps.

Amb l’arribada de Google Pay a Caixa Benicarló, la cooperativa de crèdit fa un pas més en la seua aposta per dotar als seus clients dels últims avanços tecnològics, en aquest cas, de la mà d’una gran empresa com Google.

A partir d’ara, els clients de Caixa Rural Benicarló que es descarreguen l’app Google Pay i afegeixen les seues targetes de crèdit o dèbit de Caixa Benicarló podran pagar en milions de botigues, webs i apps a gran velocitat. Per a això, és necessari iniciar sessió en el compte de Google i triar el mètode de pagament que es desitja afegir. Després de fer una foto de la targeta o afegir les dades manualment, es verifica la identitat de l’usuari i el servei estaria disponible per a utilitzar-se.

Utilitzar Google Pay és tan senzill com activar el telèfon, col·locar-lo sobre el terminal i, sense necessitat d’obrir l’app, apareixerà la marca de verificació del pagament. A més, amb Google Pay es pot pagar instantàniament en tots els productes de Google, com Google Play Store i YouTube Premium.

Amb el xifrat i la protecció de Google

Google Pay utilitza diverses capes de seguretat per a protegir les dades de pagament dels usuaris, així com una de les infraestructures de seguretat més avançades del món per a garantir la protecció de les seues targetes. Quan es paga en botigues, Google Pay utilitza un número xifrat en lloc del número de targeta real perquè la informació d’aquesta estiga segura.

Per a més informació, visita la pàgina:https://www.ruralvia.com/googlepay/

Amb aquest nou acord, Caixa Benicarló completa i posa a disposició dels seus clients el millors i més segurs serveis de pagament amb mòbil amb Ruralvia Pay, Apple Pay i ara Google Pay.

Caixa Benicarló creix un 8% en 2018

L’entitat cooperativa registra 5.130 socis

1.020.000 euros és el resultat net de benefici amb el qual Caixa Benicarló tanca l’exercici 2018.  El total d’actius administrats ha aplegat als 280 milions d’euros, el que suposa un creixement d’un 8% respecte a l’any anterior. L’entitat cooperativa de crèdit, que encapçala José Manuel Galán, va donar a conèixer aquestes xifres i d’altres d’interès, mitjançant l’Informe Anual 2018 que es va presentar en l’Assemblea General Ordinària celebrada el dimarts 11 de juny en l’Auditori Pedro Mercader de Benicarló.

En l’acte de presentació dels comptes de l’anterior exercici, Galán va definir el 2018 com un bon any: “ja que hem tingut una evolució favorable en les xifres de la nostra entitat. L’any passat vam gestionar un volum de negoci que gairebé supera els 341 milions d’euros i seguim comptant amb un nivell de solvència molt superior a l’exigit per la normativa vigent. A més, per a la tranquil·litat dels nostres socis i clients, contem amb un ràtio de capital del 17,38%, i un superàvit de 5,75 punts que pretenem seguir mantenint i augmentant cada any”.

El major creixement de l’entitat benicarlanda ha vingut donat de la mà dels depòsits, superant els 20 milions d’euros. Però, a més a més, el balanç anual de l’entitat recull altres dades d’interès com l’augment del número de clients i socis.  Es va tancar el 2018 amb 5.130 socis, el que suposa 200 altes més.

Caixa Benicarló ocupa a 30 persones en les seues 5 oficines de Benicarló, Peníscola i Càlig, exerceix una banca de proximitat i està compromesa en el desenvolupament i progrés de la societat que l’envolta. Fruit d’aquesta aposta són els 228.000€ en ajudes que va destinar a diferents sectors i associacions en 2018, retornant així una part important del benefici econòmic del seu balanç cap al progrés de la seua gent.

Mundo Apps, les aplicacions de Caixa Benicarló per a fer-te la vida més fàcil

Les noves tecnologies ens fan la vida més fàcil i la seua capacitat per a transformar qualsevol sector productiu és aclaparant. Conscients d’aquesta realitat, en Caixa Rural Benicarló, sempre amb l’objectiu de facilitar el dia a dia dels nostres clients, hem llançat Mundo Apps. Una recopilació de totes les aplicacions mòbils que hem creat per a tu, la teua banca a distància.

Ja sigues particular o empresa, en Caixa Rural Benicarló tenim una aplicació específica feta a la teua mesura, amb la qual consultar l’estat dels teus comptes, realitzar transferències, traspassos, pagar amb el telèfon, realitzar un pagament a un amic…

Ruralvía móvil

Dins de Mundo Apps, una de les aplicacions que pots i deus descarregar-te si eres client de Caixa Rural Benicarló és ruralvía mòbil. Amb ella, gestionaràs els teus comptes a colp de clic estigues on estigues, els 365 dies de l’any i a qualsevol hora del dia. Amb la màxima seguretat i confidencialitat, des de tu mòbil o tablet, podràs:

  • Consultar moviments
  • Realitzar transferències
  • Gestionar els teus comptes
  • Controlar les despeses de les teues targetes
  • Pagar rebuts
  • Operacions de Borsa
  • Localitzar caixers

Ruralvía Pay

Quantes vegades has volgut comprar alguna cosa, però no portaves efectiu ni targetes? Amb ruralvía pay açò no tornarà a passar-te. Aquesta aplicació és la solució perfecta perquè pugues realitzar qualsevol pagament a través del mòbil. Però no solament açò, ruralvía pay et permetrà:

  • Pagament per mòbil
  • Enviament de diners a través de Bizum. Amb Bizum el pagament entre amics és fàcil, ràpid i segur. Això sí, podràs fer-lo entre els contactes que estén donats d’alta en l’aplicació.

Ruralvía Report

Gestionar les teues finances personals és el que podràs fer amb ruralvía report. Una altra de les aplicacions que integra Mundo Apps, amb la qual podràs portar un control diari dels teus ingressos i despeses. Ja siga des del teu mòbil o tablet, ruralvía report et facilitarà:

  • Consultar els teus ingressos i despeses y la seua evolució
  • Controlar l’evolució del saldo dels teus comptes.
  • Saber la distribució de les despeses
  • Conèixer l’evolució dels teus préstecs
  • Controlar l’evolució i distribució de les despeses en targetes i l’evolució del deute de la teua targeta

Ruralvía Mi Negocio

Si tens un negoci amb TPV de Caixa Rural Benicarló, has de descarregar-te ruralvía mi negocio. Una aplicació que arriba al teu mòbil perquè pugues portar la teua empresa al dia sense esforç. Gràcies a aquesta app, controlaràs l’evolució de les teues vendes de la manera més fàcil que pugues imaginar.

Ruralvía mi negocio agrupa de forma senzilla i online tota la informació que el TPV de la teua empresa va registrant, permetent-te:

  • Seguir l’evolució del teu negoci
  • Controlar l’evolució de les vendes
  • Conèixer els ingressos realitzats por les vendes a través del TPV
  • Comparar el teu negoci front el sector
  • Consultar i crear campanyes de fidelització
  • Permetre que els tus clientes paguen les compres amb targeta en la seua moneda

Com veus, ser client de Caixa Rural Benicarló té els seus avantatges. Descarrega’t les aplicacions integrades en Món Apps que necessites i comença a portar al dia el control de les teues finances estigues on estigues.

 

Ara, el teu correu va amb tu!

En la APP ruralvia móvil pots donar-te d’alta en el Servei de Correspondència online de Caixa Rural i consultar tota la correspondència de Caixa Benicarló quan i on vullgues.
Vols saber com funciona? Et contem tots els detalls

CÒMODE
Donat d’alta i consulta la teua correspondència en qualsevol situació i amb tant sols identificar-te.

GRATIS
És un servei totalment gratuït.

SEGUR
El nostre sistema és completament segur i confidencial

ECOLÒGIC
Suprimint el correu postal col·laborem amb el medi ambient.
Si encara no ho has fet, passa’t a la correspondència on line.


Més informació ruralviamovil.com