Caixa Benicarló llança el servei ‘Mis Finanzas’

‘Mis Finanzas’ és un nou servei per als clients de Caixa Benicarló usuaris de ruralvía, la banca online de l’entitat, que els permet gestionar els seus diners de manera autònoma, ràpida, còmoda i senzilla.

A través d’aquesta nova eina, disponible en ruralvía i ruralvía mòbil, els usuaris podran conèixer la situació i evolució del seu estat financer per al total control de les seues finances de forma més clara i amigable que fins ara.

Per a una millor anàlisi, en ‘Mis Finanzas’ les despeses es divideixen de manera automàtica en blocs com a Llar, Serveis, Impostos, Restaurants, Oci i Transport. A més, permet als usuaris establir metes d’estalvi. Una interessant funcionalitat que possibilita configurar objectius d’estalvi a curt, mitjà i llarg termini.

L’eina també compta amb un calendari financer per a poder consultar la informació de tot l’any, mensualment o dia a dia.

Pròximament, ‘Mis Finanzas’ incorporarà noves funcionalitats. Permetrà comparar despeses i ingressos entre perfils similars; es podrà fer una previsió de despeses; crear pressupostos per categories i comprovar com afectaria una nova despesa a la salut financera de l’usuari.

Aquest nou servei se inclou amb el pla de digitalització que Caixa Benicarló està duent a terme per a conjuntar la connexió tecnològica i emocional de l’entitat amb els seus clients. Un pas més en la humanització de la relació digital entitat-client, ja que quan les persones connecten es genera entre elles una relació de confiança mútua. Una confiança i proximitat que en l’àmbit digital de l’entitat, aconsegueix posant a la disposició dels seus clients eines financeres tecnològiques amb les quals sentir-se igual de prop que quan acudeixen a la seua oficina.