Google Pay arriba a Caixa Benicarló

Caixa Rural Benicarló, l’entitat bancària benicarlanda,  posa des d’avui a la disposició dels seus clients Google Pay. Un servei de pagament per mòbil fàcil, ràpid i segur per a pagar en botigues, pagaments online i en apps.

Amb l’arribada de Google Pay a Caixa Benicarló, la cooperativa de crèdit fa un pas més en la seua aposta per dotar als seus clients dels últims avanços tecnològics, en aquest cas, de la mà d’una gran empresa com Google.

A partir d’ara, els clients de Caixa Rural Benicarló que es descarreguen l’app Google Pay i afegeixen les seues targetes de crèdit o dèbit de Caixa Benicarló podran pagar en milions de botigues, webs i apps a gran velocitat. Per a això, és necessari iniciar sessió en el compte de Google i triar el mètode de pagament que es desitja afegir. Després de fer una foto de la targeta o afegir les dades manualment, es verifica la identitat de l’usuari i el servei estaria disponible per a utilitzar-se.

Utilitzar Google Pay és tan senzill com activar el telèfon, col·locar-lo sobre el terminal i, sense necessitat d’obrir l’app, apareixerà la marca de verificació del pagament. A més, amb Google Pay es pot pagar instantàniament en tots els productes de Google, com Google Play Store i YouTube Premium.

Amb el xifrat i la protecció de Google

Google Pay utilitza diverses capes de seguretat per a protegir les dades de pagament dels usuaris, així com una de les infraestructures de seguretat més avançades del món per a garantir la protecció de les seues targetes. Quan es paga en botigues, Google Pay utilitza un número xifrat en lloc del número de targeta real perquè la informació d’aquesta estiga segura.

Per a més informació, visita la pàgina:https://www.ruralvia.com/googlepay/

Amb aquest nou acord, Caixa Benicarló completa i posa a disposició dels seus clients el millors i més segurs serveis de pagament amb mòbil amb Ruralvia Pay, Apple Pay i ara Google Pay.