Benicarló celebra la missa de Sant Isidre

Este diumenge 21 de maig representants de Caixa Benicarló i de la Cooperativa Benihort participaven en una missa en honor a Sant Isidre en la parròquia de Sant Bartomeu de la ciutat. La benedicció dels fruits del camp contava, un any més, amb xiquets i xiquetes amb vestits típics, que van oferir al patró dels agricultors fruites i hortalisses del camp benicarlando.

Per part de Caixa Benicarló assistien el president, Vicent París Forés, i el director general, Josep Manel Galán Foix. Mentre que la cooperativa de Benicarló estava representada pel president, Sergio Ortiz Bueno, i pel director general, Guillermo Edo Barreda. La Dama de la Confraria de Sant Antoni, Lucía Caldés González, i el seus presidents, Juan Antonio Llorach i Mª José Escura també van fer costat a les dos entitats en la celebració religiosa.

A l’eucaristia, oficiada per Mossèn Carlos García Talarn, també assistia l’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, i la regidora d’Agricultura, Inma Díaz, Altres membres de la corporació municipal com les regidores populars, Arantxa García i Lorena Gallén, i el regidor de Compromís, Josep Lluís Segura també s’hi van sumar a l’acte.

Un cop va finalitzar la missa va tindre lloc l’ofrena dels fruits del camp, protagonitzada per xiquets i xiquetes vestits de llauradorets. També es va fer la benedicció simbòlica de les partides del terme i es va regalar als més menuts una bossa de llaminadures i una tovallola molt estiuenca.