12.000€ premien l’Excel·lència Acadèmica

Caixa Benicarló lliura la XXVII edició de les seues beques

Caixa Benicarló entregava en la tarde del divendres 1 de setembre les  Beques a l’Excel·lència Acadèmica que corresponen a la seua XXVIIena edició. Els 12 estudiants guardonats rebran una beca individual de 1.000€ que destinaran al estudis universitaris i superiors que comencen en el curs 2023-2024.

Els premis es lliuraven en el saló social de l’entitat i van comptar amb la presència de l’alcalde de Benicarló, Juan Manuel Cerdá Tena, del president de Caixa Benicarló, Vicent París Forés, així com del seu director general, Josep Manel Galán Foix. Tampoc van faltar a la cita,  familiars dels alumnes i directius dels centres educatius premiats (IES Ramón Cid i La Salle de Benicarló, així com l’Ies Alfred Ayza de Peníscola).

El president de Caixa Benicarló, Vicent París Forés, destacava el compromís que l’entitat cooperativa benicarlanda té amb l’educació: “A Caixa Benicarló, com a banca cooperativa que som, intentem demostrar cada dia que no som robots, sinó persones amb cor, i este valor ens porte a fomentar i recolzar el talent més jove. Per això, un any més, premiem a 12 joves estudiants amb una beca individual de 1.000€, donant visibilitat a les qualitats de determinats fills de socis, comercialment vinculats a Caixa Benicarló. Es tracta d’una ajuda destinada a les seues activitats acadèmiques que revertix, directament, en la seua formació com a estudiants”.

Per la seua banda, el director de l’entitat bancària, Josep Manel Galán, va recordar que les bases de la nova edició de les Beques d’Excel·lència 2023-2024 ja es podran consultar al web de l’entitat www.caixabenicarlo.es

Els alumnes guardonats en esta edició, i als quals se’ls ha reconegut el mèrit i esforç per les notes obtingudes en esta XXVII edició de les beques, són els següents:

ALBERT SEGARRA BALLESTERIES RAMÓN CID
ALEJANDRA MULET HERREROIES RAMÓN CID
ANIA KLEVCHUK MOIXIES ALFRED AYZA
DAVID REMOLINA SALVADORIES RAMÓN CID
 JOAN GARCIA DONADEUIES RAMÓN CID
LUCÍA FONTANET MARTÍLA SALLE
NATALIA ESPADA PASTORLA SALLE
NEREA BELMONTE LABARGAIES RAMÓN CID
NÉSTOR  LAVERNIA FRESQUETIES RAMÓN CID
NORAY JIMÉNEZ OREROIES RAMÓN CID
URIEL MOLINA REVERTERIES RAMÓN CID
VERA VALERO ALBERTLA SALLE

Benicarló celebra la missa de Sant Isidre

Este diumenge 21 de maig representants de Caixa Benicarló i de la Cooperativa Benihort participaven en una missa en honor a Sant Isidre en la parròquia de Sant Bartomeu de la ciutat. La benedicció dels fruits del camp contava, un any més, amb xiquets i xiquetes amb vestits típics, que van oferir al patró dels agricultors fruites i hortalisses del camp benicarlando.

Per part de Caixa Benicarló assistien el president, Vicent París Forés, i el director general, Josep Manel Galán Foix. Mentre que la cooperativa de Benicarló estava representada pel president, Sergio Ortiz Bueno, i pel director general, Guillermo Edo Barreda. La Dama de la Confraria de Sant Antoni, Lucía Caldés González, i el seus presidents, Juan Antonio Llorach i Mª José Escura també van fer costat a les dos entitats en la celebració religiosa.

A l’eucaristia, oficiada per Mossèn Carlos García Talarn, també assistia l’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, i la regidora d’Agricultura, Inma Díaz, Altres membres de la corporació municipal com les regidores populars, Arantxa García i Lorena Gallén, i el regidor de Compromís, Josep Lluís Segura també s’hi van sumar a l’acte.

Un cop va finalitzar la missa va tindre lloc l’ofrena dels fruits del camp, protagonitzada per xiquets i xiquetes vestits de llauradorets. També es va fer la benedicció simbòlica de les partides del terme i es va regalar als més menuts una bossa de llaminadures i una tovallola molt estiuenca.

Caixa Benicarló reparteix el calendari 2023 i el seu detall nadalenc de proximitat

Les fotografies del almanac són obra de Fernando Roldán Vinuesa

Dins de la campanya de Nadal destinada als seus socis i sòcies, Caixa Benicarló ha donat a conèixer el seu calendari 2023 i el detall nadalenc que entregarà a partir d’este divendres 9 de desembre en les seues oficines.

Fa vora 38 anys que Caixa Benicarló regala almanacs en aquestes dates. El del proper any recull fotografies de Benicarló, Càlig i Peníscola i és obra del fotògraf amateur benicarlando Fernando Roldán Vinuesa. La mirada de Roldán es fixa en el patrimoni arquitectònic i cultural d’aquestes poblacions i també en les seues festes.

El director general, Josep Manuel Galán, ha aprofitat per agrair el treball fotogràfic de Fernando Roldán. També ha explicat que el regal escollit enguany per als socis de l’entitat bancària benicarlanda tornaran a ser productes de proximitat: “s’apropen els Nadals i la nostra entitat, fidel a la seua tradició, entregarà un detall, basat en productes de proximitat, com són una botella de vi Renaixença del Celler de Vi Carlón i una bosseta d’ametles de la cooperativa de Càlig”, ha detallat Galán.

El nou calendari ja està a disposició de tots els socis a les oficines de l’entitat bancària, juntament al detall nadalenc. A més a més, la campanya de Nadal de Caixa Benicarló recupera enguany el sorteig de 50 lots nadalencs entre els socis vinculats, que s’entregaran el proper 22 de desembre per la tarde en l’oficina del carrer Joan Carles I de Benicarló.

¿Qué novedades nos encontramos en los mercados?

La batalla por llevar la inflación al 2% sigue siendo el foco de los principales Bancos Centrales. La última subida de tipos de interés de 75 puntos básicos llevada a cabo en EEUU y Europa, ha venido acompañada de un tono Hawkish aumentando la probabilidad de una mayor política restrictiva en los meses venideros.

Ese tono por si solo ya ha traído consigo movimientos de cola. Si a eso le añadimos por un lado, los últimos datos económicos publicados por Estados Unidos que no están siendo lo suficientemente negativos como para frenar esta tendencia de políticas restrictivas. Y por otro lado, el aumento de tensiones geopolíticas con Rusia e incluso la intervención directa en el mercado de renta fija del Banco de Inglaterra. El resultado es un periodo de rentabilidad negativa y volatilidad elevada para la renta fija y la renta variable.

Intervención de Bank of England

Uno de los principales eventos vividos en las últimas semanas ha sido la llamativa intervención del Bank of England (BoE) tratando de evitar una reacción en cadena en el mercado de renta fija. El pasado 28 de septiembre el BoE anunciaba su plan de rebaja fiscal para potenciar el crecimiento de la economía. Desde Inglaterra no contaban con el violento movimiento al alza de la rentabilidad de los GILT (deuda publica soberana emitida o garantizada por el gobierno de Reino Unido, considerados valores de máxima solvencia) que esa medida supondría.

Estos activos estaban siendo utilizados por los fondos de pensiones como inversiones estables considerando que no sufrirían variaciones excesivas ni en precios ni en rentabilidades. La fuerte y repentina caída en los precios de los GILT llevo a los fondos de pensiones (que tenían operaciones apalancadas) a una situación de Margin call (situación en la que si no se aportan nuevas garantías, las posiciones se venderían) que, de no poder garantizar, podría haber provocado una reacción en cadena.

Ante esta situación, el Banco de Inglaterra entraba al rescate recomprando sus propios bonos inflando artificialmente los precios de mercado y evitando así la reacción en cadena que hubiese supuesto las ventas de los GILT de los fondos de pensiones. Esta intervención terminaba el pasado 14 de octubre y, tras la destitución del ministro de economía que propuso la rebaja fiscal, la primera decisión del nuevo ministro de economía ha sido la de eliminar por completo el plan de bajada de impuestos.

Dato de inflación histórico en Alemania

Además de una intervención que pasará a los libros de historia de la economía, este último mes nos ha dejado también un dato de inflación histórico. Se trata del último nivel de inflación de Alemania que, por primera vez en los últimos 70 años, publicaba una inflación de doble dígito (10%). Pese a que en diferentes regiones europeas el aumento de la inflación se ha comenzado a moderar, Alemania no termina de digerir el problema energético en el que se encuentra, habiendo sufrido un repunte en la inflación desde el 7,9% al 10%

Tal y como comentamos, el principal culpable de esta histórica cifra ha sido el precio de los productos energéticos que, en términos interanuales, han aumentado un 43,9%. Desde Alemania advierten que esta inflación impacta cada vez más a muchos otros bienes, como los de alimentación que sufren una subida del 18,7% interanual.

El uso de ayudas públicas, como el billete de transporte de 9 euros y el descuento del carburante ayudó a contener en la medida de lo posible la inflación, pero, el final de las mismas ha contribuido en el repunte de este último mes. Ahora, con el invierno a la vuelta de la esquina, Alemania se encuentra pendiente de la aprobación de su programa energético de 200.000 millones de euros dispuesto a hacer frente a los precios del gas, que, aseguran, todavía no se han trasladado a los precios finales.

En qué fijarse en los próximos meses

Prácticamente la única forma de protegerse ante este tipo de entorno de alta volatilidad se encuentra en la recopilación de información que, mediante una buena interpretación puede evitarnos tomar decisiones precipitadas. En los próximos meses, habrá que seguir de cerca las publicaciones de datos económicos. Está siendo evidente que estos determinaran la agresividad de las políticas de los bancos centrales y, al igual que una subida de tipos es capaz de enfriar las bolsas globales, un cambio de tono puede dar un empujón al mercado.

Además, en los próximos días hay que seguir de cerca también los resultados empresariales que, si demuestran que las empresas son capaces de capear el temporal y mantener sus perspectivas de crecimiento intactas, podría revertir la situación actual. Al no existir una bola de cristal y ni nadie que pueda anticipar con total certeza como serán los próximos datos, siempre es conveniente mantenerse invertido para poder ser parte de las subidas cuando las publicaciones sean favorables.

*Article elaborat per Gescooperativo, Societat Gestora d’Institucions d’Inversió Col·lectiva de el Grup de Caixes Rurals.

Creix l’ús de Bizum entre els usuaris espanyols i es consolida en comerç electrònic


Bizum va superar els 800 milions d’operacions durant 2021


• Amb més de 19 milions d’usuaris també va superar els 40.000 millions
d’euros de volum associat des del seu llançament
• Durant 2021 es van enviar més de 16 bizums per segon entre
particulars
• Els bizumers van fer 5,3 milions de compres online per valor de 320
milions d’euros durant el passat any
• El nombre d’e-commerce que accepten pagaments amb Bizum es va multiplicar
per 2,8 fins arribar als 26.700 comerços


Bizum, la solució de pagament immediat per mòbil de la banca espanyola, i amb la qual Caixa Benicarló també està adherida, va continuar durante 2021 amb el seu creixement en usuaris, transaccions i volums associats a les mateixes. Al mateix temps va avançar en la seua consolidació com a mètode de pagament en comerços online.


Durant l’any passat, Bizum va arribar a la xifra de 800 milions de transaccions totals des del seu llançament, amb un volum associat de 40.000 milions d’euros. A més a més, la solució de pagament por mòbil va superar els 19 milions d’usuaris.


Des de la direcció general de Bizum, Ángel Nigorra assegura: “Seguim tenint al cap l’objectiu de ser el mètode de pagament preferit pels espanyols. Continuem creixent i consolidant el nostre servei, al temps que les nostres entitats
incorporen noves solucions per a ampliar la seua oferta amb Bizum i continuar sent útils als seus clients en el seu dia a dia».

Només durant el 2021, els bizumers van fer 505 milions d’operacions entre particulars, amb un volum total de 26.000 milions d’euros i un import mig per operació de 51€. El número d’operacions registrades mostra que, durante el darrer any, els espanyols van fer, de mitjana, més de 16 bizums per segon per tancar comptes entre amics i familiars. Només l’1 de diciembre, es van registrar 2,4 milions d’estes transacciones (quasi 28 per segon).

Pel que fa a pagaments a e-commerce, els bizumers van realitzar 5,3 milions de compres per valor de 320 milions d’euros. Sens dubte aquestes xifres s’han vist impulsades pel notable increment del nombre de comerços en línia que accepten pagaments amb Bizum, que gairebé es va triplicar durant el passat any fins assolir els 26.700 comerços.

Cal destacar que l’any passat es va produir el rècord d’operacions diàries a e-commerce amb Bizum. Concretament, el 26 de novembre (Black Friday), es van fer 44.000 compres per valor de 3,2 milions d’euros.

Auge del pagament presencial i la solidaritat

Durant el 2021, els bizumers han pogut realitzar els pagaments presencials mitjançant

QR a les administracions de Loteries i Apostes de l’Estat. El número d’operacions presencials amb Bizum va ser de 120.000 (56% pagaments i 44%, cobraments de premis), per valor d’11,6 milions d’euros (14% pagaments i 86% cobraments).

Només el 21 de desembre, dia previ a la Loteria de Nadal, se’n van fer 1.300 pagaments de bitllets de loteria amb Bizum, per valor de 43.000 euros. Posteriorment al sorteig, el dia 23, els bizumers es van acostar a la seva administració per cobrar 6.800 premis per 2 milions d’euros.

Per la seva banda, 2021 també ha suposat el creixement de Bizum com a mitjà de pagament solidari. Els bizumers van fer 368.000 donacions per valor de 15 milions d’euros. De fet, només durant el passat any es va duplicar el número d’ONG que admeten donacions amb Bizum, fins a assolir les 5.200.

Perspectives 2022

Les perspectives per al 2022 contemplen assolir els 75.000 comerços actius i 23 milions d’usuaris. Pel que fa a transaccions, els objectius se centren en arribar a 800 milions de transaccions entre particulars i superar els 20 milions en comerç electrònic.

Una iniciativa conjunta de la banca espanyola

Bizum és una solució de pagament immediat, de compte a compte, a través del mòbil, els avantatges dels quals per a l’usuari són: la universalitat, en estar disponible a qualsevol Smartphone i sense haver de canviar de banc, per estar interconnectada pràcticament amb tots; la comoditat, ja que no és necessari conèixer el número de compte del destinatari, sinó només incloure el número de telèfon mòbil (o seleccionar el contacte a l’agenda del nostre telèfon); la rapidesa, atès que en menys de 5 segons els diners estan al compte del destinatari; i la seguretat i la confiança derivada de comptar amb el suport de la banca espanyola i utilitzar les seves aplicacions i mesures de seguretat, sense haver d’aportar-se dades addicionals.

Bizum és un projecte conjunt que s’emmarca entre les iniciatives d’innovació digital de la banca espanyola, un nou servei en matèria de pagaments<br>amb què els bancs amplien l’oferta de serveis de pagament als clients.

La suma conjunta de les entitats participants en Bizum, entre les quals es trobe Caixa Benicarló, ja representa una quota de mercat proper al 99%. Bizum continua treballant per a l’adhesió de noves entitats.

Caixa Benicarló se incorpora a SOLVENTIA

El Consejo Rector de Caixa Benicarló, reunido en sesión ordinaria el lunes 28 de junio, en cumplimiento del acuerdo asambleario del pasado 16 de junio, relativo a la adhesión a un Sistema Institucional de Protección (SIP), ha decidido solicitar la incorporación de Caixa Benicarló al grupo cooperativo SOLVENTIA y a su Sistema Institucional de Protección.

Tras varios meses de análisis y negociaciones con los diferentes SIP existentes en el sector de cooperativas de crédito, finalmente, Caixa Benicarló se ha decantado por un grupo cooperativo al que están adscritas las cajas rurales de Ademuz, Baena, Cañete, Nueva Carteya, Utrera, San Isidro de la Vall d’Uixò, así como la cooperativa de crédito cabecera del grupo, Caja Almendralejo.

El grupo cooperativo Solventia es un referente del Sistema Financiero, posicionado a la cabeza del sector de Cooperativas de Crédito de España. Como su propio nombre indica es un grupo en el que prima la calidad de los activos sobre la cantidad y mantiene un excelente nivel de solvencia, liquidez y coberturas.

Tal y como ha detallado el director general de la entidad bancaria benicarlanda, José Manuel Galán, “con esta decisión estratégica, Caixa Benicarló formará parte de un grupo cooperativo líder, pero mantendremos la autonomía necesaria para seguir operando en la comarca, ofreciendo nuestros servicios financieros en las oficinas abiertas en Benicarló, Peñíscola, Cálig y la extensión de Cervera del Maestre, como apuesta para evitar la exclusión financiera”.

Caixa Benicarló ofrece banca universal con toda clase de productos y servicios, productos fuera de balance como fondos y valores, así como una gran oferta de seguros de las mejores compañías que canaliza a través de la operadora BENSEGURS.

Caixa Benicarló es una cooperativa de crédito con más de 60 años de historia, ligada en sus orígenes al agro benicarlando. “Nuestras raíces nos permiten desarrollar nuestra actividad ofreciendo banca de proximidad y servicios a socios y clientes de todos los sectores económicos, sin renunciar a los avances tecnológicos y los nuevos canales de distribución que ofrece la red. El compromiso social es un referente en nuestra área de influencia, como así lo atestiguan las innumerables actuaciones y patrocinios en el mundo de la cultura, deporte, solidaridad y apoyo a la economía local. En este sentido, la Fundació Caixa Benicarló es la divisa que nos hace diferentes al resto de entidades financieras del mercado”, según ha explicado Galán.

La alianza con SOLVENTIA pretende perpetuar ese compromiso con la sociedad y seguir desarrollando, durante muchos años más, un concepto de banca de persones, dirigido a las personas. Como expresa el lema de Caixa Benicarló: Nuestra gente, es nuestro compromiso. #LaNostraGent #ElNostreCompromís

Caixa Benicarló amplia el seu balanç en 2020 fins els 356 milions d’euros

L’entitat finalitza l’any amb uns beneficis de 779.000€

Caixa Benicarló va tancar l’exercici 2020 amb unes xifres de negoci superiors a l’any anterior, superant els 356 milions d’euros de balanç total. A més a més, en un any condicionat per la crisis sanitària de la Covid-19, va augmentar el seu número de clients, socis, vinculació i confiança. Són dades que l’entitat cooperativa de crèdit que dirigeix José Manuel Galán Foix, va donar a conèixer mitjançant l’Informe Anual 2020 presentat en l’Assemblea General Ordinària, celebrada el dimecres 16 de juny a l’Auditori Pedro Mercader de la ciutat.

Juntament al director general van presidir la reunió, el president, Vicent París Forés, així com el secretari, José Luís Fandos i el director de la Unitat Global de Risc, Santiago Machordom Bautista.

El director general de l’entitat, José Manuel Galán Foix, va referir-se als resultats de 2020: “tanquem un any marcat per l’evolució de la pandèmia i la crisi provocada per les restriccions en l’activitat econòmica global, un fet que ens ha portat a una actuació de bancs centrals i governs sense precedents. Les xifres aconseguides per la nostra entitat abans de deterioraments, per import d’1,8 milions d’euros, baten les de l’exercici 2019, encara que els resultats finals hagen quedat en 779.000 euros, un 25% inferior al de 2019, com a conseqüència de l’esforç en provisions, superior al milió d’euros, anticipant-nos als efectes que suposarà la crisi econòmica per la pandèmia que vivim”. Afirma que, “enguany, és any de fer cas al refrany tan nostre que diu: qui guarda quan té, menja quan vol”.

Galán ha continuat detallant que “no és un any per tenir beneficis, per efecte precautori hem incrementat les provisions per fer front a les possibles pèrdues provocades pels deterioraments de la pandèmia. No obstant això, la concessió de crèdits ha pujat, especialment a empreses pels plans d’avals de l’ICO, ha baixat la morositat i s’han incrementat les ràtios de solvència, impulsades totes aquestes magnituds per les mesures d’impuls econòmic decretades pel Govern i el Banc Central Europeu”.

Però, a més a més, el balanç anual de l’entitat recull altres dades d’interès com l’augment del número de clients i socis. Es va tancar el 2020 amb 5.333 socis i més de 18.054 clients.

Cal destacar també que Caixa Rural Benicarló segueix mantenint un nivell de solvència molt superior a l’exigit per la normativa.

Compromís amb l’entorn

Caixa Benicarló emplea a 30 persones en les seues 5 oficines de Benicarló, Peníscola, Càlig i l’extensió de Cervera. L’entitat que dirigeix, José Manuel Galán, exerceix una banca de proximitat i està compromesa en el desenvolupament i progrés de la societat que l’envolta.

“La nostra major fortalesa és ser banca cooperativa i de proximitat. Defenem el nostre full de ruta, oferint el millor servei a socis i clients, i per això som l’entitat de referència en el nostre territori i el nostre compromís és ferm i decidit amb el nostre entorn”, destaca el president, Vicent París Forés.

Fruit d’aquesta aposta són els més de 141.500 euros de pressupost social conjunt de l’entitat i la Fundació Caixa Benicarló, per cobrir les accions i ajudes destinades a diferents sectors i associacions, retornant així una part important del benefici econòmic del seu balanç cap al progrés de la seua gent. És el Consell Rector de Caixa Benicarló, l’òrgan que aprova les accions a les quals es destinen els fons mitjançant els quals es fomenta el creixement social, cultural i esportiu.

Caixa Benicarló rep el certificat de Sistema de Gestió de Compliment Penal d’AENOR

Es reconeix que Caixa Benicarló compleix amb l’estàndard nacional de millors pràctiques

Caixa Benicarló ha obtingut el certificat de Sistema de Gestió de Compliment Penal (UNE 19601) d’AENOR, una concessió que acredita que l’entitat compleix amb l’estàndard nacional de millors pràctiques per prevenir delictes, reduir el risc, i fomentar una cultura empresarial ètica i de compliment amb la Llei.

“A Caixa Benicarló treballem amb l’objectiu de generar una cultura de transparència, ètica i de compliment. que garantisca la confiança de tots els seus grups d’interès. Per això, des del Departament de Compliment Normatiu s’ha impulsat un procés d’auditoria amb AENOR, en què s’ha involucrat a totes les àrees i, amb el que finalment s’ha aconseguit acreditar les bones pràctiques en Compliment penal, incloses en el nostre sistema de gestió”, tal i com ha explicat el director general, José Manel Galán.

El certificat es va obtindre el 7 d’abril de 2021 i amb el núm GCP-2021/0018.

Punts forts destacats per AENOR

  • Adaptació i migració d’un model de compliment penal a el Sistema de Gestió de Compliment Penal
  • Disposició de l’eina de gestió de riscos «Motor de Compliment»
  • Alt grau d’automatització de controls en els serveis / aplicacions informàtiques
  • Model de SGCP desenvolupat i integrat en les caixes rurals
  • Transparència, accés documental i plena col·laboració durant el procés d’auditoria amb un alt grau d’implicació amb el sistema per part de tot el personal, departaments, auditoria interna i membres del Comité de Direcció.

Des Caixa Benicarló s’apunta el desig de seguir treballant per avançar en la implantació dels majors estàndards de compliment amb l’objectiu de reforçar el bon govern i la gestió responsable.

 

La festa de Sant Isidre de Benicarló es suspèn també en 2021

Amb motiu de l’actual pandèmia, el Consell Rector de Caixa Benicarló, empresa organitzadora dels actes de la festivitat de Sant Isidre a Benicarló, juntament amb la cooperativa agrícola Benihort, ha decidit suspendre, per segon any consecutiu, els actes d’esta Jornada de Convivència Cooperativa.

Tot i això, està previst que els Consells Rectors d’ambdues entitats benicarlandes participen en una missa commemorativa, en honor al sant, el proper diumenge 16 de maig a les 11 del matí a l’església de Sant Bartomeu. A l’eucaristia també es convidarà a les dames de Sant Antoni i de l’Associació de la Dona Llauradora, per a què, en representació del sector agrari, puguen fer una ofrena.

La resta d’actes d’esta celebració, així com la participació multitudinària, queden suspesos per l’actual situació sanitària.

La festa de Sant Isidre de Benicarló, que homenatja als socis jubilats de les dues entitats de la població, reunia a més de 1.600 persones en les instal·lacions de la cooperativa benicarlanda.

 

9 consells que hauries de revisar abans de signar un préstec personal

En el moment de demanar un préstec personal, ens agrada tenir totes les eines per prendre la decisió adequada. Estos 9 consells que et donem, t’ajudaran a treure el màxim profit d’aquest producte bancari.

Demanar un préstec personal és una decisió important, perquè et permetrà comptar amb un extra de liquiditat per saldar els deutes mensuals o planejar aquest viatge que tan de temps fa que vols fer. D’ací ve la importància de seguir una sèrie de consells perquè el tràmit siga còmode, ràpid i eficaç.

Hi ha diverses variables que has de considerar abans de demanar teu préstec personal. En primer lloc, has d’entendre la teva situació financera per triar el més adequat per a tu i, en segon lloc, has de buscar informació sobre totes les opcions que tens al teu abast.

Aquest tipus de productes bancaris, que poden valer-te per comprar un cotxe nou o arreglar un desperfecte a casa, poden complementar-se amb els préstecs hipotecaris, que et permeten entrar a viure en una nova llar amb tota la família. Para atenció i anota estos trucs que t’ensenyem perquè pugues demanar un bon préstec personal.

A Caixa Benicarló compten amb diversos préstecs ajustats a la teva realitat financera i personal, a més d’assessorament personalitzat perquè pugues treure el màxim profit d’ells. No dubtes en preguntar-nos!