12 jóvens estudiants reben la Beca “Excel·lent” de 12.000€ de Caixa Benicarló

Caixa Benicarló seguix apostant per l’educació mitjançant la seva fundació i, per això, este divendres 2 de setembre lliurava les seues Beques a l’Excel·ència Acadèmica, que enguany arriben a la seua XXVIena edició. Els 12 estudiants guardonats rebran una beca individual de 1.000€ que podran destinar al estudis universitaris i superiors que comencen en el curs 2022-2023.

El lliurament de premis al saló social de l’entitat van comptar amb la presència de l’Il·lustríssim Tinent d’alcalde i representant de l’I·lustríssim Ajuntament de Benicarló, Carlos Flos Fresquet, del president de l’entitat bancària benicarlanda, Vicent París Forés, del director general, Josep Manel Galán Foix, dels representants dels centres educatius premiats, , el vicedirector de l’IES Joan Coromines, Javier Mateu Borrás i la cap d’estudis de l’ IES Ramón Cid, Trini Coll Muñoz).

Per la seua banda, els pares i mares i familiars dels alumnes guardonats també van omplir el saló social de Caixa Benicarló. En esta edició els jóvens estudiants distinguits, i als quals se’ls ha reconegut el mèrit i esforç per les notes obtingudes, són els següents: PATRICIA SAURA AÑÓ (IES RAMON CID), BRUNO OBIOL MUYAS  (IES JOAN COROMINES), DAVID MEJÍAS SENAR (IES JOAN COROMINES), ANDREA LLORACH VIURA (IES RAMON CID), ANA JUAN PITARCH (IES RAMON CID), PAU IRLES BRAU (IES RAMON CID), MIQUEL IBÁÑEZ AÑÓ (IES RAMON CID), ELISA FORÉS SORIANO (IES RAMON CID), TERESA FOIX NEGRE (IES RAMON CID), LUIS FLORES ESTELLER, (IES RAMON CID), JOAN CORRAL BLASCO (IES RAMON CID), MARÍA ÁVILA BRETÓ (IES RAMON CID).

Les Beques a l’Excel·lència Acadèmica de Caixa Benicarló afavorixen els fills dels socis de l’entitat bancària que compleixen determinats vincles comercials, a la vista de les avaluacions obtingudes en les proves d’accés a la Universitat.

 Des de Caixa Benicarló som conscients de la importància d’invertir en la formació dels nostres jóvens i en el seu futur. Ells enriquiran el món amb la seva vàlua personal i, per això, ens sentim molt satisfets de poder  celebrar, un any més, este acte”, ressaltava el president, Vicent París Forés.

Per la seua banda, el director de l’entitat bancària, Josep Manel Galán Foix, afegia que “la Fundació Caixa Benicarló aplega a la XXVI edició d’estes beques amb un nombre total de 209 becats als qui es premie el valor de l’esforç, davant els seus magnífics resultats€”.

Les bases de la nova edició de les Beques d’Excel·lència 2022-2023 es podran consultar al web de l’entitat www.caixabenicarlo.es