Campaña VISA

Saca el máximo partido a tus tarjetas Visa de
Caixa Benicarló.
Compra en comercios, retira efectivo en cajeros, inclúyelas en tu pago móvil, o aplaza* con tu tarjeta de crédito esas compras que prefieras pagar poco a poco.

Y ahora desde el 19 de diciembre al 31 de enero de 2023 participa en el sorteo de 200 premios de 300 € con tu Visa (excluidas las tarjetas de empresas y regalo).

Consigue 1 participación
por cada
pago de compra

Y aplaza tu compra de
más de 90€…¡y obtén
1 participación adicional!

Ver bases de la promoción

¿A qué estás esperando
para ver si
la suerte te sonríe?

*Podrán aplazarse las compras superiores a 90 €

Caixa Benicarló reparteix el calendari 2023 i el seu detall nadalenc de proximitat

Les fotografies del almanac són obra de Fernando Roldán Vinuesa

Dins de la campanya de Nadal destinada als seus socis i sòcies, Caixa Benicarló ha donat a conèixer el seu calendari 2023 i el detall nadalenc que entregarà a partir d’este divendres 9 de desembre en les seues oficines.

Fa vora 38 anys que Caixa Benicarló regala almanacs en aquestes dates. El del proper any recull fotografies de Benicarló, Càlig i Peníscola i és obra del fotògraf amateur benicarlando Fernando Roldán Vinuesa. La mirada de Roldán es fixa en el patrimoni arquitectònic i cultural d’aquestes poblacions i també en les seues festes.

El director general, Josep Manuel Galán, ha aprofitat per agrair el treball fotogràfic de Fernando Roldán. També ha explicat que el regal escollit enguany per als socis de l’entitat bancària benicarlanda tornaran a ser productes de proximitat: “s’apropen els Nadals i la nostra entitat, fidel a la seua tradició, entregarà un detall, basat en productes de proximitat, com són una botella de vi Renaixença del Celler de Vi Carlón i una bosseta d’ametles de la cooperativa de Càlig”, ha detallat Galán.

El nou calendari ja està a disposició de tots els socis a les oficines de l’entitat bancària, juntament al detall nadalenc. A més a més, la campanya de Nadal de Caixa Benicarló recupera enguany el sorteig de 50 lots nadalencs entre els socis vinculats, que s’entregaran el proper 22 de desembre per la tarde en l’oficina del carrer Joan Carles I de Benicarló.