Impulsem les vendes dels comerços amb PayGold

Els clients de Caixa Benicarló poden començar a explotar el servei de PayGold per a augmentar les seues vendes a distància.

A Caixa Benicarló hem posat en marxa PayGold, un nou servei mitjançant el qual els comerços clients de l’entitat tenen la possibilitat d’oferir el pagament d’una compra a través d’un email o un SMS.

PayGold, és una fórmula nova per a gestionar les vendes a distància sense necessitat de tindre una pàgina web. Gràcies a aquest servei, autònoms i empreses tindran la possibilitat de cobrar les seues vendes de forma no presencial, gràcies a l’enviament d’una sol·licitud al client, via email o via SMS, perquè puga executar el pagament de la compra amb la seua targeta.

Els principals avantatges del servei PayGold són:

    Seguretat, tant per al client del comerç, que haurà d’autenticar la seua identitat abans de realitzar el pagament de la compra, com per al comerç, que no es veurà obligat a guardar dades de targetes.

      Rapidesa, ja que el comerç no necessita tindre pàgina web ni ordinador. Podrà enviar la sol·licitud de pagament al client des del seu propi mòbil. El client, per part seua, només haurà de prémer sobre l’enllaç rebut en el seu e-mail o com SMS. En un instant serà redirigit a la passarel·la de pagament on podrà introduir les seues dades per a realitzar l’abonament de la compra.

         Senzillesa, ja que el comerç tan sols haurà d’emplenar les dades bàsiques de la compra i triar com vol fer-li arribar la sol·licitud de pagament al seu client, a través de correu electrònic o de SMS. El client rebrà la notificació amb un enllaç perquè puga començar el procés per a realitzar el pagament.

Esperem que amb aquest nou servei els nostres comerços puguen augmentar les seues vendes a distància.

Caixa Benicarló al teu costat, #LaNostraGent #ElNostreCompromís