13 estudiants rebran de la Fundació Caixa Benicarló una beca de 1.000€ a l’excel·lència acadèmica

Caixa Benicarló ha fet públics els noms dels 13 alumnes becats en la XXI edició de les Beques a l’Excel·lència Acadèmica que atorga la seua Fundació amb una beca de 1.000€ per a cadascun. Les beques s’entregaran el proper dissabte 9 de setembre i es destinaran al estudis universitaris i superiors que cursaran els alumnes premiats a partir del proper curs. Al mateix temps, ja s’han convocat les bases de la nova edició per al curs 2017-2018.

Les Beques a l’Excel·lència Acadèmica de Caixa Benicarló afavorixen amb 13.000€ els fills dels socis de l’entitat bancària que compleixen determinats vincles comercials, a la vista de les avaluacions obtingudes en les proves d’accés a la Universitat. En total, 13 estudiants d’instituts de Benicarló i Peníscola rebran una beca individual de 1.000,00 €.

Els alumnes becats en esta edició cursen els seus estudis en els instituts de Benicarló i Peníscola i són els següents: Lara Albiol Pitarch (IES Ramón Cid), Isabel Caldés Riba (IES Alfred Ayza) Paula Díaz Gutiérrez (IES Ramón Cid), Pau Llopis Tejedor (IES Joan Coromines), Joana Lluch Miralles (IES Joan Coromines), Raquel Marzal Monfort (IES Ramón Cid), Aitor Pitarch Ayza (IES Ramón Cid), Blanca Ramia Guillén (IES Joan Coromines), Julia Redón Pla (La Salle), Patricia Ros Morales (IES Ramón Cid), Didac Saura Martínez (IES Ramón Cid), Marc Simó Guzmán (IES Alfred Ayza) i Carla Vicent Rodríguez (IES Ramón Cid).

El director de Caixa Benicarló ha assenyalat que “les Beques a l’Excel·lència difonen el treball constant i permanent de l’alumnat” i ha anunciat que s’entregaran el dissabte 9 de setembre a les 12 hores en el saló social que l’entitat té a l’Avinguda Joan Carles I. Per a Galán: “eixe dia tindrem l’oportunitat de fer públic reconeixement al mèrit i esforç de cadascun d’estos excel·lents alumnes, així com també fer-ho extensible a les seues respectives famílies pel permanent recolzament que, de ben segur, han dispensat en tot moment i, per descomptat, als professors que han sigut un bon referent i han influït positivament en aquest bon rendiment acadèmic”.