La festa de Sant Isidre de Benicarló es suspèn també en 2021

Amb motiu de l’actual pandèmia, el Consell Rector de Caixa Benicarló, empresa organitzadora dels actes de la festivitat de Sant Isidre a Benicarló, juntament amb la cooperativa agrícola Benihort, ha decidit suspendre, per segon any consecutiu, els actes d’esta Jornada de Convivència Cooperativa.

Tot i això, està previst que els Consells Rectors d’ambdues entitats benicarlandes participen en una missa commemorativa, en honor al sant, el proper diumenge 16 de maig a les 11 del matí a l’església de Sant Bartomeu. A l’eucaristia també es convidarà a les dames de Sant Antoni i de l’Associació de la Dona Llauradora, per a què, en representació del sector agrari, puguen fer una ofrena.

La resta d’actes d’esta celebració, així com la participació multitudinària, queden suspesos per l’actual situació sanitària.

La festa de Sant Isidre de Benicarló, que homenatja als socis jubilats de les dues entitats de la població, reunia a més de 1.600 persones en les instal·lacions de la cooperativa benicarlanda.