Caixa Benicarló destina més de 50.000€ a xecs escolars destinats als estudis de fills de socis

Ja està en marxa la campanya del Xec Escolar de Caixa Benicarló en què es repartiran més de 50.000€ en xecs de 60€ per ajudar en els seus estudis a fills de socis d’entre 6 i 15 anys. Un total aproximat de 850 estudiants de Benicarló, Peníscola i Càlig es beneficiaran d’esta campanya que està consolidada des de fa mes de 20 anys.

La campanya del xec escolar de l’entitat financera benicarlanda està dirigida als fills de socis que estiguen al corrent del pagament de les obligacions amb aquesta entitat, i que tinguen domiciliada la seua nòmina, pensió o quota d’Autònom de la Seguretat Social, tot amb una antiguitat mínima del 31 de desembre de 2016.

Els fills de socis beneficiats hauran de tindre entre 6 i 15 anys, i haver nascut entre l’1/1/2002 i el 31/12/2011 i ser titulars d’una llibreta abans del 31/12/2016 amb un saldo mig mínim de 100€. “El xec és vàlid, tant per a l’adquisició de llibres de text com per a comprar material escolar i només es podrà utilitzar als establiments, associacions i AMPES que s’assenyalen al dors del xec”, segons ha detallat el seu director general, José Manuel Galán Foix.

La retirada dels xecs es podrà fer entre l’1 d’agost i el 30 de setembre en qualsevol de les oficines que l’entitat té a Benicarló, Peníscola i Càlig, ja que d’esta campanya es beneficien estudiants de les tres poblacions on Caixa Benicarló té oficines. Les bases de la promoció és poden consultar al web de l’entitat www.caixabenicarlo.es