“El Joc de la vida” de Cristian Arín, protagonitza el calendari 2019 de Caixa Benicarló

Caixa Benicarló ha presentant este dilluns 3 de desembre el seu Calendari 2019. L’entitat financera benicarlanda vol seguir jugant els propers 365 dies de l’any, a través d’una aposta fotogràfica del jove benicarlando Cristian Arín que té com a protagonistes els clicks i diferents situacions, festes i llocs, on els municipis de Benicarló, Peníscola i Càlig apareixen representats.

El director general de Caixa Benicarló, José Manuel Galán, ha recordat que “són més de 30 anys els que l’entitat porta fent calendaris i que cada any és un repte. La idea del calendari d’enguany va sorgir a partir de l’exposició “El Joc de la Vida” que Christian Arín va fer al MUCBE. Així que enguany seguirem jugant i ho farem amb els clicks, que s’adapten per a simular diverses situacions reals o llocs coneguts a la nostra zona”.

Per la seua banda, l’autor de les fotografies del calendari, Cristian Arín, ha explicat que porta treballant un any en ell. “Cada imatge del mes mostra un Benicarló divers. Comença l’any amb Sant Antoni, degusta la seva Denominació D’Origen la carxofa, viu les Falles, s’emociona amb la Setmana Santa, gaudeix amb la tradicional Romeria de Sant Gregori, celebra la important festivitat dels mariners amb Sant Pere, s’agermana amb el poble veí de Peníscola, s’il·lusiona amb les esperades Festes Patronals, s’entusiasma amb els paratges del Socors a Càlig, fomenta la cultura al Mucbe, es sent orgullós de la figura més important benicarlanda com és el Llaurador i finalitza l’any amb l’alegria de les Festes de Nadal”, ha detallat Arín.

El disseny del calendari ha anat a càrrec de l’Agència de Comunicació, Alter Partner. L’almanac es repartirà als socis i clients a partir del proper dilluns 10 de desembre, a tocant del detall de Nadal que enguany torna a estar basat en productes de proximitat: Mel de taronger i ametlles marcones del terreny.

Calendari 2020

Un cop presentant el calendari del proper any, Caixa Benicarló ja pensa en el de 2020. En este sentit, José Manuel Galán ha avançat que estarà basat en el tradicional “Joc de l’oca”, adaptat al patrimoni de la comarca. “Triarem 12 imatges per a donar vida a este nou calendari, a través d’un concurs de fotografia”, ha anticipat Galán.