Caixa Benicarló entrega els lots del sorteig de Nadal

Caixa Benicarló ha tornat a avançar-se a la Grossa de Nadal i ha sortejat 50 lots nadalencs entre els seus socis amb vinculació comercial. L’acte d’entrega tenia lloc este divendres 21 a la tarde en l’oficina central del carrer Joan Carles I.

El  president de l’entitat financera benicarlanda, Vicent París i el seu director general, Josep Manel Galán, han estat els encarregats d’entregar els regals als guanyadors.

Reconeixements

Al mateix temps, Caixa Benicarló ha volgut obsequiar amb un detall als xiquets i xiquetes que han representat a l’entitat en el concurs d’educació financera UNACC (Unió Nacional de Cooperatives de Crèdit). Es tracta d’Anna Simó Monllau, Ana Vélez Moreno, Sofía Balaguer Metzler i Diego Balfagón Sánchez. La família Gallego Solano, i en concret, els seus fills, Lucas i Miguel Gallego Solano, també han rebut un reconeixement públic per muntar, des de fa uns anys, un betlem de playmòbils en l’aparador de l’oficina de l’auditori.

 

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *