Caixa Benicarló regristre un balanç de 388 milions d’euros en 2022

Tanque l’any amb uns  beneficis d’1,3 milions d’euros

Caixa Benicarló va acomiadar el passat any amb un balanç que supere els 388 milions d’euros i amb un benefici d’1,3 milions d’euros, segons dades que es desprenen de l’Informe Anual 2022 que es va presentar en l’Assemblea General de l’entitat el passat dijous 8 de juny a l’Auditori Pedro Mercader de la ciutat. Gràcies als seus resultats, l’entitat que presideix Vicent París Forés, va destinar també l’any passat 164 mil euros al creixement social, cultural i esportiu del seu entorn.

Juntament al president van encapçalar l’assemblea el director general, José Manuel Galán, així com el director de la Unitat Global del Risc, Santiago Machordom Bautista, a tocant del secretari, José Luís Fandos.

Els comptes anuals de l’entitat de crèdit cooperativa benicarlanda han portat al director general a parlar “d’un bon resultat econòmic al tancament de l’exercici 2022, unes xifres que són un referent a nivell comarcal i al món cooperatiu on Caixa Benicarló està representada. En termes de balanç, el total actiu ha superat els 388 milions d’euros, els depòsits 355 milions, la inversió creditícia 88 milions i el resultat després de impostos, tras la dotació obligatòria al Fons d’Educació i Promoció Cooperativa, va ser d’1,3 milions d’euros, amb un augment del 8,87% respecte al 2021”.

Fort compromís amb l’entorn

En l’àmbit social, Caixa Benicarló dona servei a 19.068 clients, dels quals 5.219 són socis. En este sentit el president, Vicent París Forés, va ressaltar que “fruit d’apostar per la societat que ens envolta són els més de 172 mil euros de pressupost social de la nostra entitat i de la Fundació Caixa Benicarló destinarà en 2023, per cobrir les accions i ajudes destinades a diferents sectors i associacions, retornant així una part important del benefici econòmic del nostre balanç cap al progrés de la nostra gent”.

A més a més, el banc cooperatiu benicarlando dona feina a 30 persones en les seues 5 oficines de Benicarló, Peníscola, Càlig i l’extensió de Cervera, exercitant una banca cooperativa i de proximitat.

Finalment, la seua integració en el Grupo Cooperativo Solventia i les seues aliances amb d’altres empreses de serveis li permeten desenvolupar la seua activitat des d’un concepte més eficient, global i universal. En este sentit, una altra dada d’interès del balanç anual de Caixa Benicarló és el seu consolidat nivell de solvència. Després de la seua integració en el Grupo Cooperativo Solventia, el Ratio de Solvència del Grup és del 17,51 %.