Caixa Benicarló inicia una col·laboració amb A.B.R.I.L.

Caixa Benicarló ha signat este divendres 7 de juliol un conveni de col·laboració amb A.B.R.I.L., l’Associació Benicarlanda per a la Recuperació i la Investigació del Llegat Social, Etnològic i Cultural. La signatura , que ha anat a càrrec del president de Caixa Benicarló, Vicent París Forés i del president d’ A.B.R.I.L., Rafael Domínguez Comes, ha tingut lloc a les oficines centrals de l’entitat bancària cooperativa benicarlanda.

Per la seua banda el director general de Caixa Benicarló, José Manuel Galán ha valorat el conveni i ha explicat: “els hem cedit un exemplar del fons de llibres que Caixa Benicarló i la Fundació hem editat o patrocinat al llarg de tots els anys. Són més de 50 exemplars que serviran de fons bibliogràfic per a la tasca d’investigació que du a terme esta associació benicarlanda”.

A.B.R.I.L va nàixer a Benicarló l’abril de 2019. L’entitat té personalitat jurídica pròpia i capacitat plena d’obrar per a administrar i disposar dels seus béns i complir els fins que es proposa. Entre els seus objectius destaque promoure l’activitat cultural a Benicarló en totes les seues vessants i potenciar el coneixement de la gent, la història i els trets culturals propis del poble. A més a més, pretén difondre les particularitats que identifiquen el municipi i la seua gent a les comarques del  Maestrat, així com participar de les activitats culturals que es fan a la localitat al llarg de l’any. També es plantege recuperar i difondre el patrimoni històric, natural, civil i religiós del poble i potenciar la conservació de la memòria històrica de la zona,  entre d’altres.