Caixa Benicarló amplia les Beques d’Excel·lència Acadèmica a 14.400€

Cada beca serà de 1.200€, a partir d’enguany

Caixa Benicarló ha convocat, un any més, les Beques a l’Excel·lència Acadèmica, que arriben ja a la seua XXVIII edició. Com a novetat, les 12 persones guardonades rebran una beca individual de 1.200€, el que supose 200€ més per estudiant. Així, l’entitat cooperativa benicarlanda destinarà a esta iniciativa que invertix en la formació del capital humà una quantia total de 14.400€. El termini per presentar les sol·licituds finalitze el proper 30 de juliol.

Les Beques a l’Excel·lència Acadèmica de Caixa Benicarló afavorixen els fills dels socis i sòcies de l’entitat bancària benicarlanda que compleixen determinats vincles comercials, a la vista de les avaluacions obtingudes en les proves d’accés a la Universitat.  Tal i com ha explicat el director general, Josep Manel Galán, “podran obtindre la beca els alumnes que hagen acabat els seus estudis en el curs 2023/2024 en els Instituts d’Ensenyament Secundari: Ramón Cid, Joan Coromines i La Salle de Benicarló i el Alfred Ayza de Peníscola, que obtinguen major qualificació definitiva del seu expedient, amb una nota de tall o mínima de 7,5”.

Galán detalle que “la nota tinguda en compte serà la Nota d’Accés a la Universitat, es a dir, la resultant entre l’expedient de batxillerat i la mitjana de les qualificacions obtingudes en la fase general de la prova d’accés a la Universitat en la primera convocatòria, sense que siga d’aplicació la nota resultant de la fase específica. Les dotze beques disponibles es repartiran atenent, únicament, la qualificació, amb independència de quin siga l’institut en què han cursat els estudis. Coneguda la nota individual, es classificaran els alumnes per ordre decreixent a la seua nota particular”.

Els joves estudiants podran destinar la beca al seus estudis universitaris i superiors del curs 2024-2025. Els possibles beneficiaris poden sol·licitar-la fins el 30 de juliol, facilitant a la Fundació Caixa Benicarló, còpia del resultat de les “Proves d’aptitud per a l’accés a la Universitat”.

Es pot consultar tota la informació referent a estes Beques a l’Excel·lència Acadèmica en les bases que l’entitat té publicades al seu web www.caixabenicarlo.es