Viatge de convivència cooperativa a la corporació alimentària de Guissona

El Consell Rector de Caixa Benicarló i de Benihort ha visitat les instal·lacions del Grup Alimentari Guissona en un viatge de convivència cooperativa per terres lleidatanes que va tindre lloc el passat cap de setmana del 9, 10 i 11 de febrer.

Un total de 30 persones, representants de Caixa Benicarló i de la cooperativa Benihort van ser rebuts pel director general de Caixa Guissona, Daniel Marsol, el president de Caixa Guissona i de la Corporació Alimentària, Juan Domingo Majoral, i pel vicepresident i fundador de la Corporació, Jaume Alsina.

El president de Caixa Benicarló i Benihort, Vicent París Forés, ha valorat la visita: “agraïm l’espectacular acollida que ens han brindat. Sense dubte, la Corporació Alimentària Guissona és tot un referent en el sector agroalimentari, que desenvolupe totes les activitats ramaderes, industrials i comercials necessàries per arribar al consumidor sense intermediaris. Esta visita ens ha obert, a més, la possibilitat d’establir futurs vincles comercials”.

L’expedició benicarlanda va aprofitar també per conèixer altres punts d’interès de la provincia lleidatana com les mines de Sal de Cardona, el seu Castell o la propia capital, Lleida.