Viatge de convivència cooperativa de Caixa Benicarló i Benihort a Navarra

El Consell Rector de Caixa Benicarló i de la cooperativa Benihort va fer un viatge de convivència cooperativa per terres de Navarra i La Rioja el passat cap de setmana 21, 22 i 23 de febrer. Les localitats escollides en esta ocasió van ser Tudela i Calahorra.

Dins del viatge  es va visitar el Centre Hortofrutícola del Grup AN a Tudela i el centre de processat de quarta gama. Un total de 22 persones, representants de Caixa Benicarló i de Benihort van ser rebuts per la coordinadora d’Activitats i Gestió de Projectes d’esta cooperativa, Eva Aoiz, pel responsable de Comunicació,  Jaime González Obregozo, i pel responsable Comercial, Eduardo Díaz.

El president de Caixa Benicarló i Benihort, Vicent París Forés, ha valorat esta sortida de convivència cooperativa  “en la qual agraïm la gran acollida de les cooperatives amfitriones, tant la vinícola de la Rioja ”Marqués de Reinosa”, com del Grup AN, referent en el cooperativisme agroalimentari, format per 160 cooperatives sòcies, que treballen la producció tradicional, integrada i ecològica de cereals, a més de fruites i hortalisses”.

Destacar la visita del celler de la Cooperativa Marqués de Reinosa, on els va rebre el president de la cooperativa i, a més, de la Federació de Cooperatives de la Rioja, FECOAR, Fernando Ezquerro. L’expedició va aprofitar l’estada a Calahorra per conèixer altres punts d’interès de Navarra com el museu de la verdura i la visita al local de la Penya Calagurritana, agermanada amb Benicarló mitjançant la falla el Caduf. Finalment l’escapada també va incloure una visita guiada al paratge natural de las Bardenas Reales, a la localitat navarresa d’Arguedas.