Caixa Benicarló opera amb normalitat davant l’impacte del Coronavirus

Davant l’impacte del Coronavirus (COVID-19) , Caixa Benicarló comunica que les seues oficines de Benicarló, Peníscola i Càlig operaran amb normalitat i garantiran el servei a socis i clients en les properes setmanes.

L’equip de l’entitat bancària benicarlanda treballa, en tot moment, seguint les mesures preventives de protecció e higiene que ha emès el Ministeri de Sanitat i la Generalitat Valenciana, amb l’objectiu de salvaguardar la salut d’empleats i clients. A més a més, Caixa Benicarló segueix també atenta a les indicacions dels consistoris, dels municipis on compta amb delegacions.

Des de l’entitat, el seu director general, José Manuel Galán, ha fet una crida a la tranquil·litat i ha reiterat que “el servei als nostres socis i clients està totalment garantit”. Per la seua banda, recomana “acudir al banc només per fer tràmits imprescindibles” i aconsella “que s’utilitzen els canals no atesos com els caixers automàtics i la banca electrònica”.

D’altra banda, Caixa Benicarló també informa que els actes previstos en el seu saló social de l’avinguda Joan Carles I de Benicarló també queden ajornats fins que la situació sanitària ho permetisca.